Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Evil`s K.S. Grunwald
5-3-2-ITA Tactiek Brygada Antosia
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 4
60.7 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Bussunda geeft een lange en hoge pass. Nasiopoulos probeert naar een medespeler te passen. Peterszajn kopt de bal weg. Klanac is nu in balbezit. Klanac draait met de bal, schiet en ... López bokst de bal weg.

5e minuut.
Franczak trapt de bal weg van het doel. Bussunda rent richting de bal. Boughanmi onderschept slim de pass. Boughanmi geeft de bal voor. Peterszajn maakt een snoekduik en kopt de bal. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Barekov onderschept slim de pass. Barekov speelt de bal door. Klungelig pakt Peterszajn de bal. Peterszajn draait met de bal, schiet en ... López probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu geeft de bal voor. Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Bussunda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barekov probeert naar een medespeler te passen. Kapucha rent richting de bal. Varešanović verovert de bal door een tackle van achteren. Varešanović geeft de bal voor. Zalazar krijgt zijn hoofd ertegen. Nasiopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barekov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Franczak de bal. Klanac rent richting de bal. Klanac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Orlando Scarpelli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu passt de bal in één keer door. Klanac rent richting de bal. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn schiet op doel. López bokst de bal weg.

36e minuut.
Bagsik kopt de bal weg. Kobiak rent richting de bal. Kobiak speelt de bal door. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn schiet op doel. López bokst de bal weg.

43e minuut.
Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapucha onderschept slim de pass. Kapucha probeert naar een medespeler te passen. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn schiet op doel. López bokst de bal weg.

45e minuut.
Kobiak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Orlando Scarpelli de bal onder controle te krijgen. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 44%, K.S. Grunwald 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Evil`s - K.S. Grunwald 0:0

49e minuut.
Jagodics passt de bal in één keer door. Barekov is nu in balbezit. Barekov passt de bal in één keer door. Peterszajn is nu in balbezit. Peterszajn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saygınoğlu rent richting de bal. Peterszajn onderschept slim de pass. Peterszajn schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Peterszajn rent richting de bal. Corsini verovert de bal door een tackle van achteren. Klanac verovert de bal door een tackle van achteren. Klanac schiet op doel. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bagsik probeert de bal aan de voet te houden. Kobiak is nu in balbezit. Orlando Scarpelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orlando Scarpelli krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Buitenspel voor Jóna. Goede buitenspelval van de verdediging. Capone neemt vlug de vrije trap. Klanac is nu in balbezit. Klanac draait met de bal, schiet en ... López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - K.S. Grunwald 1:0

62e minuut.
Klungelig pakt Boughanmi de bal. Kobiak rent richting de bal. Kobiak probeert naar een medespeler te passen. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac haalt uit met een fantastische trap. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - K.S. Grunwald 2:0

74e minuut.
Klanac met een sublieme pass. Klungelig pakt Peterszajn de bal. Peterszajn met een sublieme pass. Barekov rent richting de bal. Barekov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hilă met de inworp. Saygınoğlu rent richting de bal. Mnich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mnich krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Barekov met een sublieme pass. Peterszajn is nu in balbezit. Peterszajn geeft een lange en hoge pass. Klanac rent richting de bal. Klanac schiet op doel. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

84e minuut.
Mnich rent richting de bal. Mnich geeft een lange en hoge pass. Orlando Scarpelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Franczak geeft de bal voor. Bussunda rent richting de bal. Bussunda probeert naar een medespeler te passen. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 36%, K.S. Grunwald 64%.
The Evil`s - K.S. Grunwald 2:0