Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:21
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.43 [del]
  • Stadion: El Passo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21163
Cracovia Opravcy Czerwona Armia 1910
Gra z kontry Tactiek V lg
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 58.4
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen formidable
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Molkowski speelt de bal door. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaylı geeft een hoge lob. Asəfov springt en kopt de bal. Jaszczowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:1

5e minuut.
Molkowski speelt de bal door. Ortaylı is nu in balbezit. Ortaylı met een sublieme pass. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:2

8e minuut.
Melachroinoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Melachroinoudis probeert naar een medespeler te passen. Asəfov rent richting de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:3

11e minuut.
Melachroinoudis passt de bal zonder na te denken. Vicioso geeft de bal voor. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:4

13e minuut.
Melachroinoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Melachroinoudis speelt de bal door. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski geeft de bal voor. Zambaz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ortaylı met een sublieme pass. Melachroinoudis heeft problemen om de bal te vangen. Melachroinoudis speelt de bal door. Zambaz rent richting de bal. Zambaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:5

16e minuut.
Vicioso geeft de bal voor. Asəfov rent richting de bal. Zambaz rent richting de bal. Zambaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:6

17e minuut.
Daar is Kamieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut passt de bal met de wreef. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:7

20e minuut.
Ortaylı passt de bal zonder na te denken. Melachroinoudis probeert naar een medespeler te passen. Zambaz rent richting de bal. Zambaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:8

21e minuut.
Ortaylı met een sublieme pass. Zambaz is nu in balbezit. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz verovert de bal door een tackle van achteren. Zambaz schiet op doel. Jaszczowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:9

23e minuut.
Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaylı is nu in balbezit. Ortaylı speelt de bal door. Zambaz rent richting de bal. Zambaz schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Molkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melachroinoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melachroinoudis passt de bal met de wreef. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Talkowski geeft een hoge lob. Astola is nu in balbezit. Astola geeft de bal voor. Asəfov rent richting de bal. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Ortaylı geeft een hoge lob. Daar is Żurowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asəfov rent richting de bal. Asəfov passt de bal zonder na te denken. Zambaz rent richting de bal. Paal! Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:10

29e minuut.
Zambaz met een snelle inworp. Melachroinoudis speelt de bal door. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Asəfov rent richting de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:11

30e minuut.
Klungelig pakt Kofin de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Żurowski is nu in balbezit. Asəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:12

33e minuut.
Klungelig pakt Ortaylı de bal. Ortaylı passt de bal zonder na te denken. Melachroinoudis probeert naar een medespeler te passen. Zambaz is nu in balbezit. Zambaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vicioso met een sublieme pass. Ortaylı is nu in balbezit. Ortaylı passt de bal met de wreef. Zambaz is nu in balbezit. Zambaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Brychczy de bal. Mirski is nu in balbezit. Ortaylı begaat een overtreding. Ortaylı krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Melachroinoudis passt de bal met de wreef. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski speelt de bal door. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:13

41e minuut.
Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortaylı rent richting de bal. Ortaylı passt de bal zonder na te denken. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jaszczowski trapt de bal weg van het doel. Melachroinoudis geeft de bal voor. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:14

45e minuut.
Klungelig pakt Melachroinoudis de bal. Melachroinoudis speelt de bal door. Klungelig pakt Zambaz de bal. Zambaz schiet op doel. Jaszczowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:15

45e minuut.
Mischenko komt het veld opgelopen. Moldovan komt het veld opgelopen. Viira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia Opravcy 87%, Czerwona Armia 1910 13%.
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:15

47e minuut.
Zambaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kogut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Viira de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Viira rent richting de bal. Viira met een sublieme pass. Molkowski rent richting de bal. Molkowski geeft de bal voor. Zambaz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Viira probeert naar een medespeler te passen. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov passt de bal met de wreef. Zambaz is nu in balbezit. Zambaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:16

52e minuut.
Molkowski rent richting de bal. Molkowski geeft de bal voor. Mirski is nu in balbezit. Zambaz onderschept slim de pass. Zambaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:17

53e minuut.
Zambaz passt de bal met de wreef. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut rent richting de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vicioso passt de bal zonder na te denken. Astola geeft de bal voor. Daar is Brychczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:18

56e minuut.
Mikuta probeert naar een medespeler te passen. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy passt de bal zonder na te denken. Zambaz is nu in balbezit. Zambaz draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mischenko neemt de hoekschop. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz geeft een lange en hoge pass. Talkowski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kogut verovert de bal door een tackle van achteren. Kogut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molkowski met de inworp. Asəfov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brychczy trapt de bal weg van het doel. Mischenko geeft een hoge lob. Asəfov rent richting de bal. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:19

62e minuut.
Zambaz speelt de bal door. Daar is Asəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogut is nu in balbezit. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Mischenko passt de bal in één keer door. Astola is nu in balbezit. Astola passt de bal met de wreef. Viira is nu in balbezit. Viira draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zambaz is nu in balbezit. Brychczy rent richting de bal. Zambaz verovert de bal door een tackle van achteren. Zambaz haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:20

68e minuut.
Talkowski geeft een lange en hoge pass. Vicioso kopt de bal weg. Zambaz is nu in balbezit. Zambaz haalt uit met een fantastische trap. Talkowski probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Jaszczowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Degrasiński kopt de bal weg. Viira bereikt de bal nog maar net als eerste. Viira speelt de bal door. Asəfov rent richting de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:21

71e minuut.
Mischenko met een sublieme pass. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:22

74e minuut.
Viira probeert naar een medespeler te passen. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski met een sublieme pass. Asəfov rent richting de bal. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kamieniecki de bal. Molkowski rent richting de bal. Molkowski geeft een lange en hoge pass. Talkowski controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Vicioso kopt de bal weg. Mischenko is nu in balbezit. Mischenko geeft een lange en hoge pass. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:23

77e minuut.
Mischenko is nu in balbezit. Mischenko probeert naar een medespeler te passen. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:24

81e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Vicioso passt de bal met de wreef. Viira probeert naar een medespeler te passen. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:25

83e minuut.
Mirski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirski met een sublieme pass. Molkowski speelt de bal door. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaszczowski trapt de bal weg van het doel. Viira probeert naar een medespeler te passen. Asəfov rent richting de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viira speelt de bal door. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:26

84e minuut.
Viira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Degrasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mischenko de bal. Mischenko met een sublieme pass. Zambaz rent richting de bal. Zambaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:27

87e minuut.
Asəfov geeft een lange en hoge pass. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski passt de bal met de wreef. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracovia Opravcy 84%, Czerwona Armia 1910 16%.
Cracovia Opravcy - Czerwona Armia 1910 0:28