Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Poręba Wyciskacze
4-1-2-1-2 Tactiek 5 3 2 nn
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.4 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Ertemir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knyzeris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Simrák de bal. Simrák geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen passt de bal met de wreef. Lahdelma probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nichaev is nu in balbezit. Nichaev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riesner met de inworp. Simrák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nichaev met een sublieme pass. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen met een sublieme pass. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Riesner rent richting de bal. Riesner passt de bal in één keer door. Simrák speelt de bal door. Vermant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Wyciskacze 0:1

39e minuut.
Romaniello rent richting de bal. Romaniello passt de bal met de wreef. Ciemny geeft een hoge lob. Spisz rent richting de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Chiţac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 48%, Wyciskacze 52%.
MKS Poręba - Wyciskacze 0:1

46e minuut.
Chodyniecki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Czerbniak rent richting de bal. Massuzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerbniak. Czerbniak krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan rent richting de bal. Vermant rent richting de bal. Vermant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nichaev is nu in balbezit. Nichaev geeft een lange en hoge pass. Chojanecki probeert de bal met de borst te controleren. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Chiţac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Vermant controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buszta neemt vlug de vrije trap. Röntgen kopt de bal weg. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak schiet op doel. Chiţac bokst de bal weg.

87e minuut.
van Ooijen bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Ooijen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trzciński probeert naar een medespeler te passen. van Ooijen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz draait met de bal, schiet en ... Chiţac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Poręba - Wyciskacze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 38%, Wyciskacze 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Poręba - Wyciskacze 1:1