Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Evil`s eŁKSa Forever
541 pp Tactiek Biała Inwazja I
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Sodomlak passt de bal zonder na te denken. Vadkerti controleert de bal met de borst. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Barry is nu in balbezit. Barry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Fernández probeert naar een medespeler te passen. Org is nu in balbezit. Met opzet legt Mnich zijn tegenspeler op de grond. Mnich krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kobiak is nu in balbezit. Petrila bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiak geeft de bal voor. Zamoyski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Barry kopt de bal weg. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti passt de bal met de wreef. Daar is Sodomlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodomlak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Vadkerti heeft problemen om de bal te vangen. Vadkerti passt de bal met de wreef. Carnielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodomlak verovert de bal door een tackle van achteren. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mnich passt de bal zonder na te denken. Zamoyski is nu in balbezit. Nasiri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nasiri krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka met een sublieme pass. Vadkerti speelt de bal door. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodomlak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ciumak geeft een lange en hoge pass. Peterszajn kopt de bal weg. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry passt de bal met de wreef. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - eŁKSa Forever 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 52%, eŁKSa Forever 48%.
The Evil`s - eŁKSa Forever 0:1

50e minuut.
Vadkerti kopt de bal weg. Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczka rent richting de bal. Barry verovert de bal door een tackle van achteren. Barry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Petrila met een sublieme pass. Datsenko met een sublieme pass. Mitrikov geeft de bal voor. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiak passt de bal in één keer door. Petrila speelt de bal door. Sodomlak rent richting de bal. Sodomlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Datsenko verovert de bal door een tackle van achteren. Datsenko met een sublieme pass. Vadkerti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sodomlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodomlak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kapucha verovert de bal door een tackle van achteren. Kapucha geeft een lange en hoge pass. Peterszajn rent richting de bal. Daar is Peterszajn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterszajn schiet op doel. Alegrete bokst de bal weg.

80e minuut.
Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Barry is nu in balbezit. Barry haalt uit met een fantastische trap. Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 51%, eŁKSa Forever 49%.
The Evil`s - eŁKSa Forever 0:1