Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Poręba Czerwona Armia 1910
4-1-2-1-2 Tactiek V lg
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 65.4
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Fraisse onderschept slim de pass. Keränen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keränen passt de bal met de wreef. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Shai bokst de bal weg.

10e minuut.
Zambaz probeert de bal aan de voet te houden. van Ooijen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ooijen met een sublieme pass. Röntgen rent richting de bal. Röntgen haalt uit met een fantastische trap. Shai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Melachroinoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz rent richting de bal. Zambaz passt de bal met de wreef. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov schiet op doel. Buszta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Asəfov krijgt zijn hoofd ertegen. Buszta met een sublieme pass. Lahdelma geeft een lange en hoge pass. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Keränen probeert naar een medespeler te passen. Röntgen rent richting de bal. Fraisse verovert de bal door een tackle van achteren. Czerbniak verovert de bal door een tackle van achteren. Czerbniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 50%, Czerwona Armia 1910 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Poręba - Czerwona Armia 1910 0:0

46e minuut.
Chodyniecki komt het veld opgelopen. Moldovan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Melachroinoudis is nu in balbezit. Melachroinoudis geeft een hoge lob. Kuniec rent richting de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Romaniello maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vicioso kopt de bal weg. Ortaylı met een sublieme pass. Zambaz rent richting de bal. Zambaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vicioso is nu in balbezit. Vicioso met een sublieme pass. Ortaylı is nu in balbezit. Ortaylı geeft de bal voor. Asəfov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
van Ooijen geeft een hoge lob. Soytürk rent richting de bal. Czerbniak onderschept slim de pass. Röntgen rent richting de bal. Röntgen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Daar is Ortaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortaylı geeft een hoge lob. Daar is Chodyniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. Buszta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Styczyński komt het veld opgelopen. Nichaev met de inworp. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Melachroinoudis rent richting de bal. Melachroinoudis geeft de bal voor. Asəfov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Molkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keränen rent richting de bal. Keränen passt de bal zonder na te denken. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Röntgen kan de bal niet met de borst controleren. Soytürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen onderschept slim de pass. Röntgen haalt uit met een fantastische trap. Shai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen schiet op doel. De bal raakt de paal. Shai bokst de bal weg.

82e minuut.
Melachroinoudis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molkowski geeft een lange en hoge pass. Kuniec probeert de bal aan de voet te houden. Zambaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
van Ooijen is nu in balbezit. van Ooijen passt de bal in één keer door. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński geeft de bal voor. Czerbniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ortaylı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melachroinoudis geeft de bal voor. Kuniec rent richting de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Keränen passt de bal zonder na te denken. Vicioso heeft problemen om de bal te vangen. Röntgen rent richting de bal. Röntgen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - Czerwona Armia 1910 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 52%, Czerwona Armia 1910 48%.
MKS Poręba - Czerwona Armia 1910 1:0