Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torra Nisko The Evil`s
serio proto Tactiek 541 pp
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco geeft een hoge lob. Daar is Saforcada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štefanák is nu in balbezit. Štefanák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pichot geeft een hoge lob. Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Štefanák rent richting de bal. Štefanák draait met de bal, schiet en ... Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - The Evil`s 1:0

14e minuut.
Peterszajn verovert de bal door een tackle van achteren. Klanac is nu in balbezit. Peterszajn is nu in balbezit. Peterszajn draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Bagsik kopt de bal weg. Mnich is nu in balbezit. Mnich passt de bal in één keer door. Klanac rent richting de bal. Klanac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torra Nisko 52%, The Evil`s 48%.
FC Torra Nisko - The Evil`s 1:0

53e minuut.
Mnich rent richting de bal. Brejza begaat een overtreding. Mnich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mnich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mândruleanu de bal. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac draait met de bal, schiet en ... Gowik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mnich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gowik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Peterszajn is nu in balbezit. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn onderschept slim de pass. Peterszajn schiet op doel. Gowik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Mnich probeert naar een medespeler te passen. Greco geeft een lange en hoge pass. Kuczka kopt de bal weg. Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mândruleanu controleert de bal met de borst. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac verovert de bal door een tackle van achteren. Klanac draait met de bal, schiet en ... Gowik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Brejza passt de bal zonder na te denken. Bagsik is nu in balbezit. Saforcada verovert de bal door een tackle van achteren. Saforcada schiet op doel. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - The Evil`s 2:0

89e minuut.
Kapucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot onderschept slim de pass. Pichot geeft de bal voor. Saforcada springt en kopt de bal. Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - The Evil`s 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torra Nisko 43%, The Evil`s 57%.
FC Torra Nisko - The Evil`s 3:0