Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Evil`s Czerwona Armia 1910
5-3-2-ITA Tactiek V lg
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Soytürk probeert naar een medespeler te passen. Klanac is nu in balbezit. Astola is nu in balbezit. Klanac onderschept slim de pass. Klanac draait met de bal, schiet en ... Shai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Jagodics onderschept slim de pass. Jagodics geeft een lange en hoge pass. Soytürk kan de bal niet met de borst controleren. Klanac is nu in balbezit. Klanac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zambaz draait met de bal, schiet en ... Kapucha geeft de bal voor. Klanac is nu in balbezit. Klanac schiet op doel. Shai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 1:0

12e minuut.
Soytürk kopt de bal weg. Barekov geeft een lange en hoge pass. Klanac kopt de bal weg. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 2:0

15e minuut.
Fraisse controleert de bal met de borst. Peterszajn rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mnich neemt de hoekschop. Peterszajn krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Piech passt de bal zonder na te denken. Bagsik probeert naar een medespeler te passen. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn probeert naar een medespeler te passen. Barekov geeft de bal voor. Shai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Shai speelt de bal door. Molkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciumak de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov schiet op doel. Hordyński bokst de bal weg.

38e minuut.
Melachroinoudis onderschept slim de pass. Melachroinoudis passt de bal zonder na te denken. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 2:1

44e minuut.
Kapucha geeft de bal voor. Barekov rent richting de bal. Barekov met een sublieme pass. Mnich geeft de bal voor. Klanac maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 43%, Czerwona Armia 1910 57%.
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 2:1

46e minuut.
Moldovan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peterszajn raakt geblesseerd tijdens het duel. Barekov met een snel genomen vrije trap. Klanac springt en kopt de bal. Shai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 3:1

49e minuut.
Melachroinoudis passt de bal in één keer door. Piech is nu in balbezit. Piech geeft de bal voor. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kapucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barekov is nu in balbezit. Barekov geeft een lange en hoge pass. Klanac krijgt zijn hoofd ertegen. Shai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 4:1

63e minuut.
Mnich is nu in balbezit. Mnich probeert naar een medespeler te passen. Barekov rent richting de bal. Barekov geeft de bal voor. Peterszajn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kuczka rent richting de bal. Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz draait met de bal, schiet en ... Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asəfov rent richting de bal. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 4:2

73e minuut.
Shai met een sublieme pass. Piech met een sublieme pass. Zambaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz haalt uit met een fantastische trap. Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Vicioso passt de bal zonder na te denken. Astola speelt de bal door. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asəfov maakt een snoekduik en kopt de bal. Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asəfov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 4:3

81e minuut.
Barekov geeft een lange en hoge pass. Daar is Klanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldovan rent richting de bal. Klanac verovert de bal door een tackle van achteren. Klanac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shai trapt de bal weg. Molkowski kopt de bal weg. Ciumak rent richting de bal. Asəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Asəfov schiet op doel. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kapucha verovert de bal door een tackle van achteren. Kapucha geeft een lange en hoge pass. Soytürk heeft problemen om de bal te vangen. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 46%, Czerwona Armia 1910 54%.
The Evil`s - Czerwona Armia 1910 4:3