Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyciskacze K.S. Grunwald
5 3 2 nn Tactiek Brygada Antosia
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Vermant passt de bal in één keer door. Knyzeris heeft problemen om de bal te vangen. Knyzeris probeert naar een medespeler te passen. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Saygınoğlu rent richting de bal. Pachón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saygınoğlu. Saygınoğlu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Vermant heeft problemen om de bal te vangen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsini maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Corsini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rosales moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rosales kan niet meer verder spelen. Riesner komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Jóna rent richting de bal. Massuzo onderschept slim de pass. Saygınoğlu is nu in balbezit. Varešanović rent richting de bal. Varešanović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bussunda geeft de bal voor. Jóna kopt de bal weg. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - K.S. Grunwald 0:1

27e minuut.
Simrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Simrák passt de bal met de wreef. Ioaniţescu is nu in balbezit. Vermant verovert de bal door een tackle van achteren. Vermant haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg. Orlando Scarpelli heeft problemen om de bal te vangen. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Orlando Scarpelli de bal onder controle te krijgen. Riesner rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Riesner is nu in balbezit. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu geeft een hoge lob. Vermant bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Knyzeris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simrák speelt de bal door. Knyzeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Knyzeris geeft een lange en hoge pass. Vermant springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Salahović passt de bal zonder na te denken. Varešanović rent richting de bal. Varešanović geeft een lange en hoge pass. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Chiţac bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Chiţac niet meer kan verder spelen. Klobnák komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Simrák is nu in balbezit. Simrák passt de bal met de wreef. Knyzeris geeft een lange en hoge pass. Vermant rent richting de bal. Vermant haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyciskacze 56%, K.S. Grunwald 44%.
Wyciskacze - K.S. Grunwald 0:1

47e minuut.
Bussunda rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bussunda neemt de hoekschop. Varešanović kopt de bal weg. Daar is Jóna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klobnák bokst de bal weg. Jóna is nu in balbezit. Jóna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - K.S. Grunwald 0:2

48e minuut.
Pehlivan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zalazar. Pehlivan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pachón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riesner rent richting de bal. Riesner geeft een lange en hoge pass. Vermant springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - K.S. Grunwald 1:2

60e minuut.
Varešanović rent richting de bal. Varešanović passt de bal zonder na te denken. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Klobnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - K.S. Grunwald 1:3

67e minuut.
Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bussunda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varešanović neemt de penalty, wat een uithaal! Klobnák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - K.S. Grunwald 1:4

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vermant stond buitenspel. Franczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chojanecki probeert de bal met de borst te controleren. Varešanović rent richting de bal. Varešanović draait met de bal, schiet en ... Klobnák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Thái Ðức maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Riesner rent richting de bal. Ioaniţescu maakt een afschuwelijke overtreding. Ioaniţescu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Saygınoğlu passt de bal in één keer door. Zalazar is nu in balbezit. Bussunda rent richting de bal. Bussunda schiet op doel. Klobnák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - K.S. Grunwald 1:5

90e minuut.
Thái Ðức is nu in balbezit. Zalazar verovert de bal door een tackle van achteren. Chojanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna haalt uit met een fantastische trap. Klobnák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - K.S. Grunwald 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyciskacze 67%, K.S. Grunwald 33%.
Wyciskacze - K.S. Grunwald 1:6