Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Poręba eŁKSa Forever
4-1-2-1-2 Tactiek Biała Inwazja I
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Keränen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keränen passt de bal zonder na te denken. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen haalt uit met een fantastische trap. Alegrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kuniec is nu in balbezit. Kuniec speelt de bal door. Daar is Lahdelma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahdelma geeft de bal voor. Röntgen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is van Ooijen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ooijen passt de bal met de wreef. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen haalt uit met een fantastische trap. Alegrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - eŁKSa Forever 1:0

23e minuut.
Sodomlak probeert de bal aan de voet te houden. Ertemir geeft de bal voor. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Alegrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - eŁKSa Forever 2:0

28e minuut.
Org rent richting de bal. Org passt de bal met de wreef. Vadkerti probeert naar een medespeler te passen. Barry is nu in balbezit. Barry draait met de bal, schiet en ... Buszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal in één keer door. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keränen verovert de bal door een tackle van achteren. Keränen schiet op doel. Alegrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen draait met de bal, schiet en ... Alegrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Org bereikt de bal nog maar net als eerste. Org passt de bal zonder na te denken. Nichaev geeft een lange en hoge pass. Czerbniak kan de bal niet met de borst controleren. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Alegrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Petrila de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Ooijen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Röntgen krijgt zijn hoofd ertegen. Alegrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 43%, eŁKSa Forever 57%.
MKS Poręba - eŁKSa Forever 2:0

46e minuut.
Chodyniecki komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Keränen passt de bal met de wreef. van Ooijen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ooijen probeert naar een medespeler te passen. Röntgen is nu in balbezit. Röntgen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ertemir geeft een lange en hoge pass. Röntgen rent richting de bal. Soto rent richting de bal. Röntgen onderschept slim de pass. Röntgen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Petrila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Ooijen met een snelle inworp. Keränen geeft een lange en hoge pass. Czerbniak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Alegrete bokst de bal weg.

68e minuut.
van Ooijen met een sublieme pass. Keränen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keränen passt de bal zonder na te denken. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel. Alegrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Röntgen is nu in balbezit. Keränen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keränen passt de bal in één keer door. Röntgen rent richting de bal. Röntgen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - eŁKSa Forever 3:0

74e minuut.
Klungelig pakt Lahdelma de bal. Lahdelma geeft een lange en hoge pass. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - eŁKSa Forever 4:0

75e minuut.
Styczyński komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lahdelma verovert de bal door een tackle van achteren. Lahdelma met een sublieme pass. Styczyński speelt de bal door. Czerbniak heeft problemen om de bal te vangen. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Alegrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Lahdelma de bal. Lahdelma passt de bal met de wreef. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - eŁKSa Forever 5:0

90e minuut.
Lahdelma met de inworp. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński met een sublieme pass. van Ooijen geeft een hoge lob. Röntgen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 27%, eŁKSa Forever 73%.
MKS Poręba - eŁKSa Forever 5:0