Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eŁKSa Forever MKS Poręba
Biała Inwazja I Tactiek 4-1-2-1-2
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
54.7 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Sodomlak kopt de bal weg. Ciemny heeft problemen om de bal te vangen. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry schiet op doel. Buszta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eŁKSa Forever - MKS Poręba 1:0

19e minuut.
Petrila is nu in balbezit. Petrila speelt de bal door. Daar is van Ooijen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ooijen met een sublieme pass. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Röntgen probeert naar een medespeler te passen. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nasiri krijgt een gele kaart. Spisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Röntgen neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Röntgen is nu in balbezit. Röntgen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eŁKSa Forever 56%, MKS Poręba 44%.
eŁKSa Forever - MKS Poręba 1:0

46e minuut.
Chodyniecki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fernández neemt vlug de vrije trap. van Ooijen met een sublieme pass. Lahdelma geeft een lange en hoge pass. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Datsenko rent richting de bal. Datsenko passt de bal in één keer door. Vadkerti is nu in balbezit. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry haalt uit met een fantastische trap. Buszta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Lahdelma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen met een sublieme pass. van Ooijen heeft problemen om de bal te vangen. van Ooijen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Röntgen rent richting de bal. Röntgen passt de bal met de wreef. van Ooijen rent richting de bal. van Ooijen geeft de bal voor. Spisz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kuniec is nu in balbezit. Vadkerti onderschept slim de pass. Vadkerti passt de bal met de wreef. Sodomlak rent richting de bal. Sodomlak draait met de bal, schiet en ... Buszta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is van Ooijen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ooijen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czerbniak de bal. Spisz rent richting de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Alegrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Spisz rent richting de bal. Nasiri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Röntgen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Alegrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eŁKSa Forever - MKS Poręba 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eŁKSa Forever 62%, MKS Poręba 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eŁKSa Forever - MKS Poręba 1:1