Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Evil`s Wyciskacze
5-3-2-ITA Tactiek 5 3 2 nn
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 57.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kuczka kopt de bal weg. Chojanecki kan de bal niet met de borst controleren. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac rent richting de bal. Klanac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Simrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics onderschept slim de pass. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kuczka rent richting de bal. Kuczka geeft een lange en hoge pass. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn schiet op doel. Chiţac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kuczka passt de bal zonder na te denken. Mnich is nu in balbezit. Mnich probeert naar een medespeler te passen. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Wyciskacze 1:0

45e minuut.
Kapucha rent richting de bal. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales met een sublieme pass. Simrák geeft een hoge lob. Vermant krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 36%, Wyciskacze 64%.
The Evil`s - Wyciskacze 1:0

52e minuut.
Mnich met een sublieme pass. Capone rent richting de bal. Capone geeft de bal voor. Klanac is nu in balbezit. Klanac schiet op doel. Chiţac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Vermant is nu in balbezit. Capone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vermant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simrák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vermant maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chojanecki geeft een hoge lob. Vermant rent richting de bal. Vermant passt de bal in één keer door. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Evil`s - Wyciskacze 1:1

59e minuut.
Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka geeft een hoge lob. Peterszajn is nu in balbezit. Peterszajn draait met de bal, schiet en ... Chiţac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Wyciskacze 2:1

60e minuut.
Kuczka rent richting de bal. Kuczka geeft een hoge lob. Ratzabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac verovert de bal door een tackle van achteren. Klanac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rosales met een snelle inworp. Klungelig pakt Simrák de bal. Simrák geeft een hoge lob. Pehlivan is nu in balbezit. Vermant rent richting de bal. De bal raakt de paal. Vermant is nu in balbezit. Vermant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Evil`s - Wyciskacze 2:2

72e minuut.
Barekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnich geeft een lange en hoge pass. Klanac is nu in balbezit. Klanac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Barekov rent richting de bal. Inworp. Barekov met een snelle inworp. Mnich geeft een hoge lob. Klanac springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Barekov rent richting de bal. Barekov geeft de bal voor. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac draait met de bal, schiet en ... Pachón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Peterszajn rent richting de bal. Massuzo rent richting de bal. Peterszajn onderschept slim de pass. Peterszajn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Wyciskacze 3:2

84e minuut.
Chojanecki geeft een lange en hoge pass. Kuczka kopt de bal weg. Klanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Klanac haalt uit met een fantastische trap. Chiţac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Wyciskacze 4:2

87e minuut.
Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov geeft een hoge lob. Thái Ðức heeft problemen om de bal te vangen. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Wyciskacze 5:2

88e minuut.
Kuczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnich geeft een lange en hoge pass. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - Wyciskacze 6:2

89e minuut.
Kuczka met de inworp. Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnich geeft een hoge lob. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 34%, Wyciskacze 66%.
The Evil`s - Wyciskacze 6:2