Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyciskacze FC Torra Nisko
5 3 2 nn Tactiek serio proto
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 58
very good Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Pachón geeft de bal voor. Inworp. Pichot met de inworp. Saforcada rent richting de bal. Saforcada haalt uit met een fantastische trap. Chiţac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot passt de bal in één keer door. Saforcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Saforcada haalt uit met een fantastische trap. Chiţac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Štefanák rent richting de bal. Chiţac met een sublieme pass. Bojdys kopt de bal weg. Štefanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Rosales passt de bal met de wreef. Vermant rent richting de bal. Vermant draait met de bal, schiet en ... Frasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - FC Torra Nisko 1:0

25e minuut.
Pichot met een snelle inworp. Saforcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trzciński krijgt een gele kaart. Saforcada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štefanák kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Chiţac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Giergiel kopt de bal weg. Thái Ðức is nu in balbezit. Saforcada onderschept slim de pass. Saforcada draait met de bal, schiet en ... Chiţac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wyciskacze - FC Torra Nisko 1:1

31e minuut.
Giergiel is nu in balbezit. Giergiel met een sublieme pass. Pichot probeert naar een medespeler te passen. Saforcada rent richting de bal. Saforcada draait met de bal, schiet en ... Chiţac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Simrák met een sublieme pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales passt de bal met de wreef. Vermant is nu in balbezit. Vermant schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot geeft de bal voor. Saforcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Saforcada schiet op doel. Chiţac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - FC Torra Nisko 1:2

39e minuut.
Grablewski geeft een lange en hoge pass. Štefanák rent richting de bal. Daar is Štefanák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štefanák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - FC Torra Nisko 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyciskacze 68%, FC Torra Nisko 32%.
Wyciskacze - FC Torra Nisko 1:3

53e minuut.
Trzciński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pichot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzciński speelt de bal door. Bojdys geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Saforcada passt de bal met de wreef. Pichot rent richting de bal. Pichot met een sublieme pass. Štefanák is nu in balbezit. Štefanák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Trzciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzciński geeft een lange en hoge pass. Chunxian kopt de bal weg. Saforcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Saforcada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Giergiel met een sublieme pass. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón begaat een overtreding. Pachón krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pachón met de inworp. Simrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Simrák passt de bal met de wreef. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Vermant bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vermant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simrák legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyciskacze - FC Torra Nisko 2:3

82e minuut.
Giergiel passt de bal in één keer door. Klapan heeft problemen om de bal te vangen. Knyzeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Knyzeris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyciskacze 61%, FC Torra Nisko 39%.
Wyciskacze - FC Torra Nisko 2:3