Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torra Nisko Czerwona Armia 1910
serio proto Tactiek V lg
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Melachroinoudis passt de bal zonder na te denken. Piech speelt de bal door. Zambaz is nu in balbezit. Zambaz haalt uit met een fantastische trap. Frasi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Czerwona Armia 1910 0:1

10e minuut.
Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asəfov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melachroinoudis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Asəfov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Frasi trapt de bal weg. Piech is nu in balbezit. Giergiel onderschept slim de pass. Giergiel geeft de bal voor. Saforcada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Torra Nisko - Czerwona Armia 1910 1:1

18e minuut.
Greco geeft een lange en hoge pass. Fraisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanák onderschept slim de pass. Štefanák schiet op doel. Shai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Czerwona Armia 1910 2:1

21e minuut.
Giergiel met de inworp. Pichot geeft de bal voor. Astola probeert de bal met de borst te controleren. Štefanák verovert de bal door een tackle van achteren. Štefanák draait met de bal, schiet en ... Shai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pichot zal de hoekschop nemen. Shai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Soytürk controleert de bal met de borst. Štefanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Czerwona Armia 1910 3:1

29e minuut.
Giergiel passt de bal zonder na te denken. Pichot is nu in balbezit. Pichot met een sublieme pass. Saforcada rent richting de bal. Saforcada draait met de bal, schiet en ... Shai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Chunxian geeft de bal voor. Saforcada rent richting de bal. Saforcada geeft een hoge lob. Štefanák maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Fraisse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Giergiel is nu in balbezit. Giergiel geeft een lange en hoge pass. Fraisse kopt de bal weg. Saforcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Saforcada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Molkowski passt de bal met de wreef. Chunxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunxian speelt de bal door. Saforcada rent richting de bal. Saforcada geeft de bal voor. Shai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Moldovan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torra Nisko 38%, Czerwona Armia 1910 62%.
FC Torra Nisko - Czerwona Armia 1910 3:1

48e minuut.
Inworp. Bojdys met een snelle inworp. Chunxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunxian geeft de bal voor. Štefanák springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Grablewski onderschept slim de pass. Grablewski geeft de bal voor. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot geeft een lange en hoge pass. Saforcada krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Melachroinoudis speelt de bal door. Piech is nu in balbezit. Piech passt de bal met de wreef. Melachroinoudis is nu in balbezit. Melachroinoudis haalt uit met een fantastische trap. Frasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Grablewski kopt de bal weg. Zambaz controleert de bal met de borst. Chunxian geeft een lange en hoge pass. Štefanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klapan verovert de bal door een tackle van achteren. Klapan geeft een hoge lob. Štefanák is nu in balbezit. Štefanák schiet op doel. Shai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mândruleanu geeft een hoge lob. Štefanák is nu in balbezit. Vicioso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vicioso krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Chunxian verovert de bal door een tackle van achteren. Chunxian probeert naar een medespeler te passen. Pichot is nu in balbezit. Pichot geeft de bal voor. Saforcada springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Štefanák passt de bal zonder na te denken. Pichot rent richting de bal. Pichot geeft de bal voor. Saforcada springt en kopt de bal. Shai probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Piech passt de bal met de wreef. Klapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambaz verovert de bal door een tackle van achteren. Zambaz draait met de bal, schiet en ... Frasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torra Nisko - Czerwona Armia 1910 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torra Nisko 47%, Czerwona Armia 1910 53%.
FC Torra Nisko - Czerwona Armia 1910 3:2