Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Poręba The Evil`s
4-1-2-1-2 Tactiek 5-3-2-ITA
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Keränen kopt de bal weg. Capone is nu in balbezit. Röntgen begaat een overtreding. Capone wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Peterszajn kopt de bal weg. Klanac is nu in balbezit. Kuniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klanac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klanac neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kuniec probeert naar een medespeler te passen. van Ooijen probeert naar een medespeler te passen. Keränen met een sublieme pass. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Capone geeft een lange en hoge pass. Klanac kopt de bal weg. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn schiet op doel. Buszta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - The Evil`s 0:1

22e minuut.
Keränen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bagsik de bal. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak schiet op doel. Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Poręba - The Evil`s 1:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapucha met de inworp. Kuczka rent richting de bal. Kuczka geeft de bal voor. Klanac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - The Evil`s 1:2

33e minuut.
Nichaev met een sublieme pass. Keränen rent richting de bal. Keränen passt de bal zonder na te denken. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak schiet op doel. Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lahdelma probeert naar een medespeler te passen. Kuniec is nu in balbezit. Kuniec geeft een hoge lob. Röntgen rent richting de bal. Röntgen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Keränen passt de bal zonder na te denken. van Ooijen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ooijen passt de bal met de wreef. Röntgen is nu in balbezit. Röntgen draait met de bal, schiet en ... Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Keränen rent richting de bal. Keränen probeert naar een medespeler te passen. Röntgen speelt de bal door. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 47%, The Evil`s 53%.
MKS Poręba - The Evil`s 1:2

46e minuut.
Chodyniecki komt het veld opgelopen.

51e minuut.
van Ooijen geeft een hoge lob. Jagodics kopt de bal weg. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen schiet op doel. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Poręba - The Evil`s 2:2

55e minuut.
Ertemir geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Czerbniak stond buitenspel. Ciumak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kuczka probeert de bal met de borst te controleren. Kuczka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Ooijen met de inworp. Keränen met een sublieme pass. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Röntgen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - The Evil`s 3:2

75e minuut.
Inworp. Styczyński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Styczyński passt de bal zonder na te denken. Czerbniak is nu in balbezit. Röntgen rent richting de bal. Röntgen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - The Evil`s 4:2

78e minuut.
Capone verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Röntgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styczyński is nu in balbezit. Röntgen is nu in balbezit. Röntgen schiet op doel. Hordyński bokst de bal weg.

81e minuut.
Czerbniak onderschept slim de pass. Styczyński is nu in balbezit. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - The Evil`s 5:2

87e minuut.
Hordyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kuczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kapucha de bal. Kuczka geeft een hoge lob. Klanac maakt een snoekduik en kopt de bal. Buszta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 41%, The Evil`s 59%.
MKS Poręba - The Evil`s 5:2