Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotnicze Towarzystwo Alfa Szczecin
Alleess Tactiek base_c
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 65.4
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Grochal speelt de bal door. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš probeert naar een medespeler te passen. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Grochal is nu in balbezit. Grochal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tomaševskis de bal. Tomaševskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mazić passt de bal in één keer door. Pačešiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Pačešiūnas met een sublieme pass. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Grochal speelt de bal door. Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš passt de bal met de wreef. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 0:1

18e minuut.
Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazić rent richting de bal. Tosik maakt een afschuwelijke overtreding. Tosik krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rebolledo speelt de bal door. Grochal speelt de bal door. Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš draait met de bal, schiet en ... Wacławik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 0:2

22e minuut.
Pačešiūnas is nu in balbezit. Pačešiūnas probeert naar een medespeler te passen. Nowiński rent richting de bal. Nowiński geeft een lange en hoge pass. Perla springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tomaševskis onderschept slim de pass. Tomaševskis passt de bal met de wreef. Obšitoš speelt de bal door. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nowiński controleert de bal met de borst. Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Perla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perla schiet op doel. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 1:2

33e minuut.
Çifteli met een sublieme pass. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal speelt de bal door. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz geeft een lange en hoge pass. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaševskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Oscariosti is nu in balbezit. Ishon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishon geeft een hoge lob. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chaillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz schiet op doel. Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 1:3

42e minuut.
Perla speelt de bal door. Renusz speelt de bal door. Edelman met een sublieme pass. Grochal rent richting de bal. Grochal passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pačešiūnas probeert naar een medespeler te passen. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek met een sublieme pass. Perla is nu in balbezit. Perla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 53%, Alfa Szczecin 47%.
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 2:3

46e minuut.
Tosik passt de bal met de wreef. Grochal rent richting de bal. Grochal geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis heeft problemen om de bal te vangen. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tosik met een sublieme pass. Grochal is nu in balbezit. Grochal passt de bal in één keer door. Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Yeats is nu in balbezit. Obšitoš verovert de bal door een tackle van achteren. Obšitoš passt de bal in één keer door. Grochal is nu in balbezit. Grochal probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ishon speelt de bal door. Renusz rent richting de bal. Renusz passt de bal in één keer door. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouro passt de bal met de wreef. Pačešiūnas rent richting de bal. Pačešiūnas geeft een hoge lob. Perla springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 3:3

54e minuut.
Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowiński rent richting de bal. Nowiński geeft een lange en hoge pass. Ballek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 4:3

59e minuut.
Oscariosti speelt de bal door. Renusz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oscariosti. Renusz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Renusz kan niet meer verder spelen. Bonk komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tosik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ishon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tosik de bal. Mazić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazić krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Mazić passt de bal zonder na te denken. Pačešiūnas is nu in balbezit. Pačešiūnas passt de bal zonder na te denken. Ballek rent richting de bal. Ballek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tosik passt de bal zonder na te denken. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal passt de bal met de wreef. Obšitoš geeft de bal voor. Tomaševskis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouro met de inworp. Pačešiūnas rent richting de bal. Pačešiūnas geeft een lange en hoge pass. Ballek maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlebisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Grochal met een sublieme pass. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda maakt een afschuwelijke overtreding. Obšitoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Tosik wilt de vrije trap nemen. Wacławik bokst de bal weg. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Wacławik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Grochal met een sublieme pass. Daar is Bonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonk geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 4:4

83e minuut.
Edelman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Preda probeert de bal met de borst te controleren. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 4:5

84e minuut.
Obšitoš verovert de bal door een tackle van achteren. Obšitoš speelt de bal door. Grochal is nu in balbezit. Daar is Grochal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochal speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 71%, Alfa Szczecin 29%.
Robotnicze Towarzystwo - Alfa Szczecin 4:5