Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frugo ZKS Siekiera Piła
moja 5 Tactiek Paul v.8.1
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 63
very good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


9e minuut.
Lamberto kopt de bal weg. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi geeft de bal voor. Dellera krijgt zijn hoofd ertegen. Zaroda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - ZKS Siekiera Piła 0:1

18e minuut.
Chevalier controleert de bal met de borst. Dąbkowski onderschept slim de pass. Kwaczała is nu in balbezit. Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Giordano geeft een hoge lob. Apaçık rent richting de bal. Wardencki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wardencki krijgt een gele kaart. Apaçık is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Apaçık neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frugo - ZKS Siekiera Piła 1:1

24e minuut.
Kałek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chevalier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwaczała geeft een lange en hoge pass. Dellera maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaroda bokst de bal weg.

27e minuut.
Apaçık rent richting de bal. Snellman is nu in balbezit. Wardencki verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi met een sublieme pass. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek schiet op doel. Zaroda bokst de bal weg.

43e minuut.
Giordano geeft een hoge lob. Apaçık kopt de bal weg. Daar is Lamberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chevalier passt de bal zonder na te denken. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała passt de bal met de wreef. Dellera is nu in balbezit. Dellera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 56%, ZKS Siekiera Piła 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frugo - ZKS Siekiera Piła 1:1

50e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi geeft de bal voor. Dellera kopt de bal weg. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek draait met de bal, schiet en ... Zaroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Snellman onderschept slim de pass. Snellman speelt de bal door. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Bodson bokst de bal weg.

56e minuut.
Pintea rent richting de bal. Pintea geeft een lange en hoge pass. Kałek rent richting de bal. Kałek geeft de bal voor. Calini kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apaçık rent richting de bal. Apaçık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - ZKS Siekiera Piła 2:1

73e minuut.
Chevalier passt de bal zonder na te denken. Zrínyi met een sublieme pass. Kwaczała is nu in balbezit. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frugo - ZKS Siekiera Piła 2:2

77e minuut.
Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Chevalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier passt de bal zonder na te denken. Dellera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dellera haalt uit met een fantastische trap. Bordea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mlekota de bal. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mlekota de bal. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Snellman probeert naar een medespeler te passen. Calini is nu in balbezit. Calini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Apaçık de bal. Apaçık schiet op doel. Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 56%, ZKS Siekiera Piła 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frugo - ZKS Siekiera Piła 2:2