Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Siekiera Piła FC Frugo
Paul v.8.1 Tactiek moja 4
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
62.8 gemiddelde waardering 61.6
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Longhi speelt de bal door. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek passt de bal zonder na te denken. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirikashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Longhi met een sublieme pass. Chevalier heeft problemen om de bal te vangen. Chevalier met een sublieme pass. Chirikashvili is nu in balbezit. Chirikashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Longhi passt de bal met de wreef. Chevalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier passt de bal met de wreef. Chirikashvili rent richting de bal. Chirikashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi passt de bal met de wreef. Chevalier met een sublieme pass. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ranogajec probeert naar een medespeler te passen. Lamberto heeft problemen om de bal te vangen. Lamberto probeert naar een medespeler te passen. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Snellman verovert de bal door een tackle van achteren. Snellman passt de bal zonder na te denken. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel. Giraud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - FC Frugo 0:1

21e minuut.
Zrínyi speelt de bal door. Longhi rent richting de bal. Longhi passt de bal in één keer door. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirikashvili haalt uit met een fantastische trap. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Calini met een sublieme pass. Klungelig pakt Giordano de bal. Giordano speelt de bal door. Apaçık rent richting de bal. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Longhi speelt de bal door. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek onderschept slim de pass. Ścianek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 47%, FC Frugo 53%.
ZKS Siekiera Piła - FC Frugo 0:1

51e minuut.
Giordano onderschept slim de pass. Giordano geeft de bal voor. Apaçık rent richting de bal. Fana rent richting de bal. Fana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Chevalier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longhi is nu in balbezit. Longhi geeft een lange en hoge pass. Chirikashvili springt en kopt de bal. Zaroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Giordano rent richting de bal. Giordano speelt de bal door. Calini probeert naar een medespeler te passen. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Giraud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Galatoulas kopt de bal weg. Chevalier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calini. Calini krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Giordano passt de bal in één keer door. Fana controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wardencki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek schiet op doel. Zaroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pintea de bal. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamberto verovert de bal door een tackle van achteren. Fana onderschept slim de pass. Fana schiet op doel. Giraud probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Martel de bal. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Wardencki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardencki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu met een snelle inworp. Snellman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 48%, FC Frugo 52%.
ZKS Siekiera Piła - FC Frugo 0:1