Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:17
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.44 [del]
  • Stadion: ..........
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25300
denko Precz Hanysy
hura Tactiek apud
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Pasik onderschept slim de pass. Şoiman met een sublieme pass. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal draait met de bal, schiet en ... Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Precz Hanysy 0:1

3e minuut.
Foltyn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teleki geeft de bal voor. Özkemal maakt een snoekduik en kopt de bal. Güçlü bokst de bal weg.

24e minuut.
Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlu passt de bal in één keer door. Teleki speelt de bal door. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Teleki onderschept slim de pass. Teleki passt de bal met de wreef. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă passt de bal met de wreef. Eon rent richting de bal. Eon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Postoacă geeft een lange en hoge pass. Pavarotti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
denko - Precz Hanysy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 61%, Precz Hanysy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
denko - Precz Hanysy 1:1

46e minuut.
Ágai Kis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Britton met een sublieme pass. Pavarotti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebulski. Cebulski krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettomo onderschept slim de pass. Mettomo met een sublieme pass. Özkemal rent richting de bal. Özkemal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Langowski neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Cebulski de bal. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti schiet op doel. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Precz Hanysy 2:1

87e minuut.
Inworp. Mettomo met de inworp. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki geeft een hoge lob. Özkemal krijgt zijn hoofd ertegen. Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Langowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mutlu rent richting de bal. Britton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Britton moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Britton schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 60%, Precz Hanysy 40%.
denko - Precz Hanysy 2:1