Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy denko
apud Tactiek hura
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
57.6 gemiddelde waardering 58.9
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Özkemal passt de bal zonder na te denken. Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich begaat een overtreding. Mutlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Ferreguti met een sublieme pass. Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski rent richting de bal. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap. Mazilu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - denko 0:1

7e minuut.
Mazilu met een harde bal richting middenveld. Alfaiate kopt de bal weg. Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović onderschept slim de pass. Đedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - denko 1:1

9e minuut.
Alfaiate probeert naar een medespeler te passen. Özkemal rent richting de bal. Teleki rent richting de bal. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kiprich passt de bal zonder na te denken. Pavarotti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojārs. Bojārs krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Parnham is nu in balbezit. Alfaiate onderschept slim de pass. Kiprich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiprich krijgt een gele kaart. Alfaiate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mettomo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özkemal krijgt zijn hoofd ertegen. Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Grankvist kopt de bal weg. Klungelig pakt Huybrechts de bal. Niewitowski rent richting de bal. Niewitowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - denko 1:2

23e minuut.
Mettomo probeert naar een medespeler te passen. Đedović rent richting de bal. Grankvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović verovert de bal door een tackle van achteren. Đedović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Şoiman passt de bal met de wreef. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ... Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - denko 2:2

37e minuut.
Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlu passt de bal met de wreef. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki geeft de bal voor. Đedović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ferreguti rent richting de bal. Ferreguti speelt de bal door. Mettomo is nu in balbezit. Pavarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pavarotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Huybrechts geeft de bal voor. Inworp. Britton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiprich geeft een hoge lob. Niewitowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Britton is nu in balbezit. Alfaiate onderschept slim de pass. Alfaiate passt de bal zonder na te denken. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Güçlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 52%, denko 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Precz Hanysy - denko 2:2

55e minuut.
Kiprich is nu in balbezit. Kiprich passt de bal zonder na te denken. Bojārs is nu in balbezit. Pavarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pavarotti schiet op doel. Mazilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Baschenis geeft een hoge lob. Britton rent richting de bal. Britton speelt de bal door. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - denko 2:3

69e minuut.
Teleki probeert de bal aan de voet te houden. Britton is nu in balbezit. Britton probeert naar een medespeler te passen. Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ágai Kis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ferreguti kopt de bal weg. Huybrechts heeft problemen om de bal te vangen. Niewitowski rent richting de bal. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - denko 2:4

80e minuut.
Britton is nu in balbezit. Britton met een sublieme pass. Pavarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mettomo is nu in balbezit. Mettomo probeert naar een medespeler te passen. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Harja onderschept slim de pass. Alfaiate geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Ferreguti de bal. Ferreguti met een sublieme pass. Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski haalt uit met een fantastische trap. Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - denko 2:5

90e minuut.
Alfaiate geeft een hoge lob. Grankvist onderschept slim de pass. Teleki is nu in balbezit. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal draait met de bal, schiet en ... Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 43%, denko 57%.
Precz Hanysy - denko 2:5