Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo FC Chełmek
league Tactiek G-5-3-2v5
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Asencio is nu in balbezit. Kuchta onderschept slim de pass. Met opzet legt Balfanz zijn tegenspeler op de grond. Balfanz krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Owczarz probeert naar een medespeler te passen. Goryl rent richting de bal. Balfanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Le Bail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sannino geeft een lange en hoge pass. Owczarz is nu in balbezit. Villamizar maakt een afschuwelijke overtreding. Villamizar krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Goryl rent richting de bal. Goryl passt de bal in één keer door. Qafarzadə rent richting de bal. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Le Bail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Balfanz passt de bal met de wreef. Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Bondt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goryl onderschept slim de pass. Goryl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Owczarz rent richting de bal. Owczarz passt de bal in één keer door. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel. Le Bail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - FC Chełmek 0:1

25e minuut.
Laszczyk passt de bal zonder na te denken. Hesters speelt de bal door. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel. Le Bail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - FC Chełmek 0:2

36e minuut.
Balfanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balfanz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Bondt de bal. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laszczyk neemt de hoekschop. Goryl rent richting de bal. Goryl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - FC Chełmek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 75%, FC Chełmek 25%.
Wromet Wróblewo - FC Chełmek 0:3

48e minuut.
Kiziałek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Owczarz is nu in balbezit. Macdonald schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Macdonald naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Asencio stond buitenspel. Nicolaie neemt vlug de vrije trap. Owczarz rent richting de bal. Owczarz geeft de bal voor. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Laszczyk speelt de bal door. Hesters is nu in balbezit. Hesters geeft een hoge lob. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Le Bail bokst de bal weg.

69e minuut.
Zanfino met een sublieme pass. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz probeert naar een medespeler te passen. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Bondt. Goryl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hesters met een snel genomen vrije trap. Goryl is nu in balbezit. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Le Bail probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hesters probeert naar een medespeler te passen. Owczarz heeft problemen om de bal te vangen. Owczarz speelt de bal door. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Daar is Laszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszczyk passt de bal in één keer door. Owczarz speelt de bal door. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel. Le Bail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Villamizar geeft de bal voor. Sannino kopt de bal weg. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Asencio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 75%, FC Chełmek 25%.
Wromet Wróblewo - FC Chełmek 0:3