Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotnicze Towarzystwo ZKS Siekiera Piła
Alleess Tactiek Paul v.8.1
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 15
57.1 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Lamberto speelt de bal door. Conev rent richting de bal. Perla onderschept slim de pass. Perla draait met de bal, schiet en ... Giraud bokst de bal weg.

5e minuut.
Dellera is nu in balbezit. Chaillou rent richting de bal. Dellera verovert de bal door een tackle van achteren. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Chaillou verovert de bal door een tackle van achteren. Longhi verovert de bal door een tackle van achteren. Longhi passt de bal met de wreef. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pačešiūnas met een sublieme pass. Ballek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamberto. Lamberto krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nowiński kopt de bal weg. Pačešiūnas is nu in balbezit. Pačešiūnas met een sublieme pass. Perla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zrínyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Longhi de bal. Longhi speelt de bal door. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dellera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chirikashvili komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Pačešiūnas speelt de bal door. Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Pintea rent richting de bal. Ballek onderschept slim de pass. Ballek draait met de bal, schiet en ... Giraud bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowiński met een snelle inworp. Perla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perla haalt uit met een fantastische trap. Giraud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - ZKS Siekiera Piła 1:0

34e minuut.
Chevalier passt de bal zonder na te denken. Longhi probeert naar een medespeler te passen. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek draait met de bal, schiet en ... Wacławik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Robotnicze Towarzystwo - ZKS Siekiera Piła 1:1

40e minuut.
Nowiński rent richting de bal. Lamberto geeft de bal voor. Mouro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirikashvili draait met de bal, schiet en ... Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 50%, ZKS Siekiera Piła 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Robotnicze Towarzystwo - ZKS Siekiera Piła 1:1

46e minuut.
Conev geeft een lange en hoge pass. Ścianek rent richting de bal. Ścianek met een sublieme pass. Chirikashvili is nu in balbezit. Chirikashvili draait met de bal, schiet en ... Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Zrínyi kopt de bal weg. Daar is Yeats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścianek rent richting de bal. Ścianek heeft problemen om de bal te vangen. Ścianek draait met de bal, schiet en ... Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Chaillou kopt de bal weg. Chevalier rent richting de bal. Chevalier passt de bal in één keer door. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirikashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats onderschept slim de pass. Longhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Longhi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Longhi is nu in balbezit. Longhi passt de bal met de wreef. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek schiet op doel. Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Preda passt de bal in één keer door. Pačešiūnas rent richting de bal. Pačešiūnas passt de bal in één keer door. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lamberto probeert naar een medespeler te passen. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi probeert naar een medespeler te passen. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirikashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Yeats maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Perla kopt de bal weg. Ballek is nu in balbezit. Ballek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - ZKS Siekiera Piła 2:1

88e minuut.
Longhi is nu in balbezit. Longhi passt de bal zonder na te denken. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Preda de bal onder controle te krijgen. Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pačešiūnas met een sublieme pass. Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowiński passt de bal met de wreef. Perla is nu in balbezit. Perla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 52%, ZKS Siekiera Piła 48%.
Robotnicze Towarzystwo - ZKS Siekiera Piła 2:1