Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin FC Frugo
base_c Tactiek moja 4
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
67.2 gemiddelde waardering 60.6
formidable Schieten excellent
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Turcu probeert de bal met de borst te controleren. Turcu passt de bal met de wreef. Rozkoszny rent richting de bal. Rozkoszny geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ranogajec. Rozkoszny raakt geblesseerd tijdens het duel. Hunoğlu met een snel genomen vrije trap. Galatoulas kopt de bal weg. Bordea heeft problemen om de bal te vangen. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš draait met de bal, schiet en ... Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Giordano probeert naar een medespeler te passen. Calini rent richting de bal. Calini passt de bal met de wreef. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ishon probeert naar een medespeler te passen. Rozkoszny rent richting de bal. Galatoulas maakt een afschuwelijke overtreding. Rozkoszny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rozkoszny kan niet meer verder spelen. Örge komt het veld opgelopen. Turcu wilt de vrije trap nemen. Zaroda bokst de bal weg. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis schiet op doel. Zaroda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC Frugo 1:0

32e minuut.
Örge geeft de bal voor. Tomaševskis rent richting de bal. Dąbkowski rent richting de bal. Tomaševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC Frugo 2:0

38e minuut.
Tomaševskis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dąbkowski. Tomaševskis raakt geblesseerd tijdens het duel. Turcu met een snel genomen vrije trap. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fana heeft problemen om de bal te vangen. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana draait met de bal, schiet en ... Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC Frugo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 32%, FC Frugo 68%.
Alfa Szczecin - FC Frugo 2:1

48e minuut.
Calini is nu in balbezit. Calini geeft de bal voor. Rebolledo kopt de bal weg. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Klungelig pakt Örge de bal. Galatoulas is nu in balbezit. Met opzet legt Örge zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Örge naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Rebolledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tătărescu is nu in balbezit. Kondracki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondracki krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kondracki speelt de bal door. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš passt de bal in één keer door. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis schiet op doel. Zaroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kondracki geeft de bal voor. Dąbkowski kan de bal niet met de borst controleren. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Galatoulas met een sublieme pass. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini probeert naar een medespeler te passen. Apaçık heeft problemen om de bal te vangen. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kondracki passt de bal met de wreef. Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš geeft de bal voor. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Zaroda trapt de bal weg. Hunoğlu kopt de bal weg. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... Zaroda bokst de bal weg.

84e minuut.
Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bordea naar de kleedkamers voor een vroege douche. Obšitoš wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Obšitoš kan niet meer verder spelen. Grochal komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Calini is nu in balbezit. Calini passt de bal met de wreef. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Calini rent richting de bal. Calini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Apaçık de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alfa Szczecin - FC Frugo 2:2

89e minuut.
Daar is Ishon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishon geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis schiet op doel. Zaroda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC Frugo 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 46%, FC Frugo 54%.
Alfa Szczecin - FC Frugo 3:2