Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo Precz Hanysy
league Tactiek apud
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
22 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə geeft de bal voor. Bojārs kopt de bal weg. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman geeft de bal voor. Le Bail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Precz Hanysy 0:1

9e minuut.
Bojārs rent richting de bal. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Asencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asencio haalt uit met een fantastische trap. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wromet Wróblewo - Precz Hanysy 1:1

25e minuut.
Alfaiate passt de bal zonder na te denken. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman passt de bal in één keer door. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Le Bail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Precz Hanysy 1:2

30e minuut.
Huybrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Huybrechts geeft een hoge lob. Balfanz met een sublieme pass. Klungelig pakt Judek de bal. Judek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Mazilu met een harde bal richting middenveld. Teleki kopt de bal weg. Özkemal rent richting de bal. Özkemal draait met de bal, schiet en ... Le Bail bokst de bal weg.

43e minuut.
Teleki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Bondt de bal. Pasik rent richting de bal. Pasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Precz Hanysy 1:3

45e minuut.
Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald verovert de bal door een tackle van achteren. Macdonald geeft de bal voor. Asencio is nu in balbezit. Asencio draait met de bal, schiet en ... Mazilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 63%, Precz Hanysy 37%.
Wromet Wróblewo - Precz Hanysy 1:3

46e minuut.
Ágai Kis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Macdonald heeft problemen om de bal te vangen. Kaczka rent richting de bal. Macdonald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macdonald krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Alfaiate passt de bal met de wreef. Kaczka met een sublieme pass. Ágai Kis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ágai Kis haalt uit met een fantastische trap. Le Bail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Precz Hanysy 1:4

81e minuut.
Teleki passt de bal zonder na te denken. Özkemal is nu in balbezit. Alfaiate probeert naar een medespeler te passen. Ágai Kis is nu in balbezit. Ágai Kis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 61%, Precz Hanysy 39%.
Wromet Wróblewo - Precz Hanysy 1:4