Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Wromet Wróblewo
apud Tactiek league
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 17
53.3 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Asencio kopt de bal weg. Cebulski rent richting de bal. Nicolaï verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaï haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Wromet Wróblewo 0:1

12e minuut.
Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Baslx met een sublieme pass. Nicolaï rent richting de bal. Nicolaï schiet op doel. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Wromet Wróblewo 0:2

13e minuut.
Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macdonald de bal. Teleki met een sublieme pass. Özkemal rent richting de bal. Özkemal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Macdonald onderschept slim de pass. Macdonald passt de bal in één keer door. Baslx geeft een lange en hoge pass. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Asencio kopt de bal weg. Bojārs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lugonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Asencio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mettomo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baslx. Mettomo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mettomo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qafarzadə kopt de bal weg. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ... Le Bail bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Wromet Wróblewo 1:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baslx met de inworp. Macdonald geeft de bal voor. Judek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Le Bail met de inworp. Alfaiate rent richting de bal. Balfanz maakt een afschuwelijke overtreding. Balfanz krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cebulski kopt de bal weg. Teleki met een sublieme pass. Đedović heeft problemen om de bal te vangen. Alfaiate geeft een hoge lob. Özkemal is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 44%, Wromet Wróblewo 56%.
Precz Hanysy - Wromet Wróblewo 1:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoiman met een snelle inworp. Alfaiate geeft een hoge lob. Đedović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - Wromet Wróblewo 2:2

66e minuut.
Sztorc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hrvatina komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Alfaiate is nu in balbezit. Teleki met een sublieme pass. Özkemal rent richting de bal. Özkemal schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Daar is Cebulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mettomo is nu in balbezit. Mettomo met een sublieme pass. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lugonjić is nu in balbezit. Lugonjić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balfanz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asencio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 34%, Wromet Wróblewo 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Precz Hanysy - Wromet Wróblewo 2:2