Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek denko
luczekmip Tactiek hura
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 5
63.9 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten good
very good Passen adequate
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Hesters met een snelle inworp. Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - denko 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Owczarz de bal. Owczarz speelt de bal door. Baschenis is nu in balbezit. Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Parnham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purgał komt het veld opgelopen. Kiprich komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Goryl met een sublieme pass. Foltyn verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Postoacă rent richting de bal. Laszczyk onderschept slim de pass. Pełka rent richting de bal. Laszczyk onderschept slim de pass. Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hesters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foltyn is nu in balbezit. Owczarz onderschept slim de pass. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Langowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kiprich kopt de bal weg. Zanfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Goryl rent richting de bal. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka rent richting de bal. Kuchta onderschept slim de pass. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Baschenis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laszczyk met de inworp. Hesters geeft de bal voor. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen. Güçlü bokst de bal weg.

40e minuut.
Langowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foltyn is nu in balbezit. Owczarz onderschept slim de pass. Owczarz geeft een hoge lob. Kuchta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Owczarz geeft een hoge lob. Goryl controleert de bal met de borst. Baschenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 34%, denko 66%.
FC Chełmek - denko 1:0

51e minuut.
Hesters met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta passt de bal met de wreef. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sorbo geeft een hoge lob. Ciripoi kopt de bal weg. Sannino probeert de bal aan de voet te houden. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz passt de bal met de wreef. Goryl rent richting de bal. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Güçlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - denko 2:0

82e minuut.
Laszczyk passt de bal in één keer door. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta passt de bal met de wreef. Goryl is nu in balbezit. Goryl draait met de bal, schiet en ... Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ciripoi passt de bal in één keer door. Hesters is nu in balbezit. Hesters passt de bal in één keer door. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kuchta passt de bal zonder na te denken. Hesters rent richting de bal. Hesters met een sublieme pass. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sorbo met een snelle inworp. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich maakt een afschuwelijke overtreding. Nicolaie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nicolaie kan niet meer verder spelen. Bochniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 35%, denko 65%.
FC Chełmek - denko 2:0