Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:21
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.44 [del]
  • Stadion: ..........
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 25300
denko FC Chełmek
hura Tactiek G-5-3-2v5
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
59.2 gemiddelde waardering 66.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz speelt de bal door. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl draait met de bal, schiet en ... Güçlü bokst de bal weg.

9e minuut.
Owczarz geeft een hoge lob. Goryl heeft problemen om de bal te vangen. Goryl met een sublieme pass. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - FC Chełmek 0:1

14e minuut.
Sannino onderschept slim de pass. Sannino passt de bal in één keer door. Laszczyk speelt de bal door. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Laszczyk onderschept slim de pass. Laszczyk passt de bal zonder na te denken. Hesters geeft een lange en hoge pass. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Güçlü probeert naar een medespeler te passen. Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Goryl rent richting de bal. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Harja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goryl onderschept slim de pass. Goryl schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
denko - FC Chełmek 0:2

40e minuut.
Harja geeft een lange en hoge pass. Pavarotti kopt de bal weg. Hesters met een sublieme pass. Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 69%, FC Chełmek 31%.
denko - FC Chełmek 0:2

63e minuut.
Klungelig pakt Parnham de bal. Hesters met een sublieme pass. Owczarz rent richting de bal. Owczarz geeft de bal voor. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Baschenis is nu in balbezit. Baschenis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laszczyk met een snelle inworp. Hesters geeft de bal voor. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Baschenis kopt de bal weg. Daar is Parnham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parnham geeft een lange en hoge pass. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Laszczyk probeert naar een medespeler te passen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laszczyk zal de hoekschop nemen. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal. Güçlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 66%, FC Chełmek 34%.
denko - FC Chełmek 0:2