Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Siekiera Piła Alfa Szczecin
Paul v.8.1 Tactiek base_c
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 68.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš passt de bal in één keer door. Daar is Kondracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondracki geeft een hoge lob. Tomaševskis springt en kopt de bal. Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ścianek rent richting de bal. Dellera is nu in balbezit. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek schiet op doel. Hermosillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermosillo trapt de bal weg van het doel. Obšitoš kopt de bal weg. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis schiet op doel. Bodson bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Szklanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dellera de bal onder controle te krijgen. Hermosillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Alfa Szczecin 1:0

9e minuut.
Wardencki is nu in balbezit. Tomaševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Rozkoszny speelt de bal door. Ishon is nu in balbezit. Ishon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ścianek rent richting de bal. Ścianek passt de bal met de wreef. Dellera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Alfa Szczecin 2:0

14e minuut.
Wardencki is nu in balbezit. Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny passt de bal in één keer door. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš draait met de bal, schiet en ... Paal! Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bodson niet meer kan verder spelen. Giraud komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ishon kan de bal niet met de borst controleren. Rozkoszny is nu in balbezit. Ishon is nu in balbezit. Ishon geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen. Giraud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Longhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conev komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Chorševas speelt de bal door. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo geeft de bal voor. Dellera is nu in balbezit. Dellera schiet op doel. Hermosillo bokst de bal weg.

31e minuut.
Zrínyi geeft een lange en hoge pass. Chorševas heeft problemen om de bal te vangen. Chorševas speelt de bal door. Dellera rent richting de bal. Dellera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lamberto onderschept slim de pass. Lamberto geeft een hoge lob. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Alfa Szczecin 3:0

34e minuut.
Ishon speelt de bal door. Wardencki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny begaat een overtreding. Rozkoszny krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Conev bereikt de bal nog maar net als eerste. Conev speelt de bal door. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hermosillo niet meer kan verder spelen. Chlebisz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 57%, Alfa Szczecin 43%.
ZKS Siekiera Piła - Alfa Szczecin 3:0

53e minuut.
Kondracki passt de bal met de wreef. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier is nu in balbezit. Turcu verovert de bal door een tackle van achteren. Turcu schiet op doel. Giraud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ishon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny geeft een hoge lob. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis schiet op doel. Giraud bokst de bal weg.

61e minuut.
Lamberto verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishon met een snelle inworp. Rozkoszny geeft een hoge lob. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Alfa Szczecin 3:1

67e minuut.
Klungelig pakt Chorševas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hunoğlu. Chorševas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tabaszewski met een snel genomen vrije trap. Szklanka kopt de bal weg. Turcu geeft de bal voor. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Ishon neemt de hoekschop. Obšitoš kopt de bal weg. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. Giraud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Alfa Szczecin 3:2

73e minuut.
Conev passt de bal met de wreef. Edelman geeft een hoge lob. Ishon is nu in balbezit. Ishon geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorševas met de inworp. Kondracki is nu in balbezit. Conev verovert de bal door een tackle van achteren. Conev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Conev speelt de bal door. Chorševas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorševas passt de bal zonder na te denken. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tabaszewski geeft de bal voor. Dellera controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Turcu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu passt de bal met de wreef. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Kondracki rent richting de bal. Kondracki geeft een lange en hoge pass. Giraud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tomaševskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wardencki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siekiera Piła - Alfa Szczecin 3:3

89e minuut.
Rozkoszny passt de bal in één keer door. Tomaševskis is nu in balbezit. Met opzet legt Wardencki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wardencki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 63%, Alfa Szczecin 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Siekiera Piła - Alfa Szczecin 3:3