Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frugo Robotnicze Towarzystwo
moja 4 Tactiek Alleess
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Calini met de inworp. Snellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Snellman passt de bal met de wreef. Apaçık rent richting de bal. Apaçık schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snellman met een sublieme pass. Daar is Calini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Robotnicze Towarzystwo 1:0

9e minuut.
Snellman probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Snellman rent richting de bal. Snellman schiet op doel. Wacławik bokst de bal weg. Snellman is nu in balbezit. Snellman passt de bal in één keer door. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Kondža maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Giordano kopt de bal weg. Kondža is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oscariosti ... Strafschop! Oscariosti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kondža is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kondža neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wacławik bokst de bal weg.

22e minuut.
Pačešiūnas met een sublieme pass. Perla heeft problemen om de bal te vangen. Galatoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Perla onderschept slim de pass. Perla schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouro passt de bal met de wreef. Dąbkowski met een sublieme pass. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek schiet op doel. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galatoulas kopt de bal weg. Giordano probeert naar een medespeler te passen. Snellman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ballek geeft een hoge lob. Perla springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pačešiūnas is nu in balbezit. Pačešiūnas passt de bal met de wreef. Nowiński rent richting de bal. Nowiński geeft een lange en hoge pass. Perla krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Mouro met de inworp. Daar is Pačešiūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pačešiūnas geeft een lange en hoge pass. Ballek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mlekota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nowiński. Mlekota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dąbkowski met een snel genomen vrije trap. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Robotnicze Towarzystwo 2:0

36e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu met een sublieme pass. Kondža is nu in balbezit. Kondža haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Robotnicze Towarzystwo 3:0

43e minuut.
Floch kopt de bal weg. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft de bal voor. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Wacławik bokst de bal weg.

44e minuut.
Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Robotnicze Towarzystwo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 54%, Robotnicze Towarzystwo 46%.
FC Frugo - Robotnicze Towarzystwo 4:0

46e minuut.
Mouro passt de bal met de wreef. Perla bereikt de bal nog maar net als eerste. Snellman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Snellman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Snellman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Klungelig pakt Pačešiūnas de bal. Bordea begaat een overtreding. Pačešiūnas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mouro met een snel genomen vrije trap. Ballek maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kondža is nu in balbezit. Kondža passt de bal met de wreef. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Wacławik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Robotnicze Towarzystwo 5:0

70e minuut.
Yeats is nu in balbezit. Calini verovert de bal door een tackle van achteren. Calini probeert naar een medespeler te passen. Apaçık rent richting de bal. Apaçık schiet op doel. Wacławik bokst de bal weg. Apaçık is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Floch ... Strafschop! Floch krijgt een gele kaart. Apaçık is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kondža legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mlekota speelt de bal door. Tătărescu speelt de bal door. Kondža rent richting de bal. Giordano is nu in balbezit. Giordano haalt uit met een fantastische trap. Wacławik bokst de bal weg. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Robotnicze Towarzystwo 6:0

86e minuut.
Pačešiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Pačešiūnas probeert naar een medespeler te passen. Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Ballek rent richting de bal. Ballek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 66%, Robotnicze Towarzystwo 34%.
FC Frugo - Robotnicze Towarzystwo 6:0