Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
denko Wromet Wróblewo
hura Tactiek league
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Postoacă passt de bal met de wreef. Qafarzadə heeft problemen om de bal te vangen. Qafarzadə met een sublieme pass. Baslx met een sublieme pass. Nicolaï rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Wromet Wróblewo 0:1

14e minuut.
Baschenis geeft een hoge lob. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaï rent richting de bal. Nicolaï schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Wromet Wróblewo 0:2

18e minuut.
Macdonald onderschept slim de pass. Macdonald geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Judek. Goede buitenspelval van de verdediging. Langowski neemt vlug de vrije trap. Pavarotti is nu in balbezit. Le Bail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Britton passt de bal met de wreef. Postoacă rent richting de bal. Postoacă passt de bal met de wreef. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Baslx geeft een lange en hoge pass. Langowski kopt de bal weg. Kiprich met een sublieme pass. Eon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eon draait met de bal, schiet en ... Le Bail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Foltyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langowski krijgt een gele kaart. Asencio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Râlea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 45%, Wromet Wróblewo 55%.
denko - Wromet Wróblewo 0:2

69e minuut.
Râlea geeft de bal voor. Asencio rent richting de bal. Foltyn maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Foltyn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Foltyn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 35%, Wromet Wróblewo 65%.
denko - Wromet Wróblewo 0:2