Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo denko
league Tactiek hura
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Baslx rent richting de bal. Baslx passt de bal zonder na te denken. Villamizar heeft problemen om de bal te vangen. Villamizar geeft een hoge lob. Nicolaï springt en kopt de bal. Güçlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio passt de bal in één keer door. Judek is nu in balbezit. Judek schiet op doel. Güçlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - denko 1:0

19e minuut.
Macdonald speelt de bal door. Baslx met een sublieme pass. Nicolaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaï draait met de bal, schiet en ... Güçlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - denko 2:0

21e minuut.
Harja kopt de bal weg. Klungelig pakt Villamizar de bal. Villamizar passt de bal in één keer door. Asencio rent richting de bal. Asencio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Baslx met de inworp. Macdonald speelt de bal door. Nicolaï is nu in balbezit. Nicolaï haalt uit met een fantastische trap. Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - denko 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 48%, denko 52%.
Wromet Wróblewo - denko 3:0

49e minuut.
Parnham speelt de bal door. Britton is nu in balbezit. Villamizar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Villamizar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Villamizar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Britton is nu in balbezit. Britton probeert naar een medespeler te passen. Pavarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Harja kopt de bal weg. Britton is nu in balbezit. Britton speelt de bal door. Daar is Pavarotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavarotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - denko 3:1

81e minuut.
Macdonald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Bondt probeert de bal met de borst te controleren. De Bondt geeft een lange en hoge pass. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio haalt uit met een fantastische trap. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kiprich kopt de bal weg. Le Bail probeert naar een medespeler te passen. Parnham geeft een lange en hoge pass. Pavarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavarotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Baslx met een snelle inworp. Macdonald geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nicolaï de bal. Nicolaï draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - denko 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 63%, denko 37%.
Wromet Wróblewo - denko 4:1