Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy FC Chełmek
apud Tactiek jabrzosk
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 16
55.4 gemiddelde waardering 64.5
solid Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Hesters passt de bal met de wreef. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz passt de bal met de wreef. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kuchta rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Owczarz neemt de hoekschop. Kuchta springt en kopt de bal. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - FC Chełmek 0:1

14e minuut.
Pasik kopt de bal weg. Daar is Zanfino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkemal is nu in balbezit. Alfaiate is nu in balbezit. Alfaiate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz geeft de bal voor. Cebulski kopt de bal weg. Laszczyk geeft een hoge lob. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Laszczyk met een sublieme pass. Goryl rent richting de bal. Bojārs met een sublieme pass. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Sannino de bal onder controle te krijgen. Alfaiate rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiziałek. Kiziałek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hesters geeft de bal voor. Goryl kopt de bal weg. Cebulski heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Mazilu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - FC Chełmek 0:2

45e minuut.
Inworp. Mettomo komt het veld opgelopen. Ágai Kis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 60%, FC Chełmek 40%.
Precz Hanysy - FC Chełmek 0:2

49e minuut.
Mettomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettomo speelt de bal door. Ágai Kis speelt de bal door. Şoiman rent richting de bal. Şoiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zanfino geeft een hoge lob. Goryl speelt de bal door. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Şoiman kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 55%, FC Chełmek 45%.
Precz Hanysy - FC Chełmek 0:2