Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:10
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.44 [del]
  • Stadion: ..........
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25300
denko Alfa Szczecin
hura Tactiek base_c
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 68
solide Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki speelt de bal door. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Alfa Szczecin 0:1

7e minuut.
Kondracki passt de bal in één keer door. Turcu is nu in balbezit. Turcu passt de bal met de wreef. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... Güçlü bokst de bal weg. Paal!

9e minuut.
Daar is Ishon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishon passt de bal met de wreef. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Langowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ishon neemt de hoekschop. Tomaševskis heeft problemen om de bal te vangen. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Örge passt de bal met de wreef. Ishon speelt de bal door. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis schiet op doel. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pełka de bal. Pełka geeft de bal voor. Inworp. Ishon met een snelle inworp. Grochal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ishon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishon geeft de bal voor. Obšitoš heeft problemen om de bal te vangen. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš geeft een hoge lob. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Alfa Szczecin 0:2

17e minuut.
Turcu rent richting de bal. Turcu speelt de bal door. Klungelig pakt Ishon de bal. Ishon geeft de bal voor. Tomaševskis springt en kopt de bal. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pełka onderschept slim de pass. Ishon is nu in balbezit. Ishon geeft de bal voor. Tomaševskis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Alfa Szczecin 0:3

24e minuut.
Çifteli is nu in balbezit. Çifteli geeft een lange en hoge pass. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Alfa Szczecin 0:4

27e minuut.
Langowski geeft de bal voor. Kondracki is nu in balbezit. Pavarotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavarotti krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Grochal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obšitoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obšitoš speelt de bal door. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu geeft een lange en hoge pass. Grochal heeft problemen om de bal te vangen. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pavarotti heeft problemen om de bal te vangen. Kiprich rent richting de bal. Kiprich passt de bal zonder na te denken. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 72%, Alfa Szczecin 28%.
denko - Alfa Szczecin 0:4

48e minuut.
Sorbo kopt de bal weg. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti probeert naar een medespeler te passen. Eon is nu in balbezit. Eon draait met de bal, schiet en ... Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Obšitoš geeft een hoge lob. Daar is Tomaševskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baschenis is nu in balbezit. Tomaševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Alfa Szczecin 0:5

56e minuut.
Edelman kopt de bal weg. Kiprich probeert de bal aan de voet te houden. Ishon rent richting de bal. Ishon geeft de bal voor. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Güçlü probeert naar een medespeler te passen. Kiprich kopt de bal weg. Çifteli kan de bal niet met de borst controleren. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ishon geeft de bal voor. Sorbo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondracki met de inworp. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hunoğlu speelt de bal door. Obšitoš speelt de bal door. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. Güçlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Alfa Szczecin 0:6

77e minuut.
Langowski onderschept slim de pass. Langowski geeft een hoge lob. Edelman is nu in balbezit. Eon onderschept slim de pass. Eon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ishon kopt de bal weg. Langowski rent richting de bal. Tomaševskis onderschept slim de pass. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Alfa Szczecin 0:7

81e minuut.
Postoacă geeft de bal voor. Eon rent richting de bal. Örge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiprich neemt de penalty, wat een uithaal! Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 63%, Alfa Szczecin 37%.
denko - Alfa Szczecin 0:7