Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin denko
base_c Tactiek hura
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
67.7 gemiddelde waardering 57.6
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Ishon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obšitoš kopt de bal weg. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis schiet op doel. Güçlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - denko 1:0

14e minuut.
Tomaševskis is nu in balbezit. Pełka is nu in balbezit. Tomaševskis onderschept slim de pass. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš haalt uit met een fantastische trap. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kondracki zal de hoekschop nemen. Tomaševskis springt en kopt de bal. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Harja geeft een lange en hoge pass. Pavarotti rent richting de bal. Rebolledo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pavarotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Niewitowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! Hermosillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alfa Szczecin - denko 1:1

26e minuut.
Ishon is nu in balbezit. Ishon passt de bal in één keer door. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis schiet op doel. Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - denko 2:1

30e minuut.
Ishon probeert naar een medespeler te passen. Rozkoszny speelt de bal door. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis schiet op doel. Güçlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - denko 3:1

32e minuut.
Szklanka rent richting de bal. Szklanka geeft de bal voor. Ishon rent richting de bal. Ishon geeft een hoge lob. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Güçlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš met een sublieme pass. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo geeft de bal voor. Tomaševskis springt en kopt de bal. Güçlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš passt de bal met de wreef. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis schiet op doel. Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - denko 4:1

38e minuut.
Kondracki is nu in balbezit. Harja geeft de bal voor. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo geeft de bal voor. Tomaševskis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kondracki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obšitoš probeert naar een medespeler te passen. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis schiet op doel. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 36%, denko 64%.
Alfa Szczecin - denko 4:1

46e minuut.
Langowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foltyn komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ishon kopt de bal weg. Foltyn probeert naar een medespeler te passen. Kiprich speelt de bal door. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hunoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Hunoğlu geeft een lange en hoge pass. Pełka heeft problemen om de bal te vangen. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hunoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Ferreguti met een sublieme pass. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewitowski schiet op doel. Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Edelman kopt de bal weg. Kiprich rent richting de bal. Hunoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Hunoğlu krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kiprich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parnham zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rebolledo met een sublieme pass. Obšitoš speelt de bal door. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis schiet op doel. Güçlü bokst de bal weg.

90e minuut.
Turcu rent richting de bal. Turcu geeft de bal voor. Klungelig pakt Foltyn de bal. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 37%, denko 63%.
Alfa Szczecin - denko 4:1