Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo ZKS Siekiera Piła
league Tactiek Paul v.8.1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
57.4 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Inworp. Kwaczała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zrínyi geeft de bal voor. Dellera maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Bail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - ZKS Siekiera Piła 0:1

7e minuut.
Asencio kopt de bal weg. Nicolaï is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martel. Martel krijgt een gele kaart. Nicolaï raakt geblesseerd tijdens het duel. Râlea wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Asencio rent richting de bal. Pintea is nu in balbezit. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Asencio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Chevalier is nu in balbezit. Chevalier met een sublieme pass. Kwaczała geeft een hoge lob. Ścianek krijgt zijn hoofd ertegen. Le Bail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - ZKS Siekiera Piła 0:2

16e minuut.
Pintea onderschept slim de pass. Pintea geeft de bal voor. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Asencio rent richting de bal. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea onderschept slim de pass. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ścianek rent richting de bal. Dellera rent richting de bal. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. Le Bail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - ZKS Siekiera Piła 0:3

24e minuut.
Kwaczała verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. Le Bail maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - ZKS Siekiera Piła 0:4

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Le Bail niet meer kan verder spelen. Salata komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Inworp. Baslx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macdonald met een sublieme pass. Baslx geeft de bal voor. Asencio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - ZKS Siekiera Piła 1:4

28e minuut.
Dellera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwaczała met een sublieme pass. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścianek onderschept slim de pass. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zrínyi passt de bal in één keer door. Ścianek heeft problemen om de bal te vangen. Kwaczała speelt de bal door. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 59%, ZKS Siekiera Piła 41%.
Wromet Wróblewo - ZKS Siekiera Piła 1:4

47e minuut.
Doeltrap. Salata met een harde bal richting middenveld. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Asencio rent richting de bal. Asencio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zrínyi kopt de bal weg. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała passt de bal in één keer door. Dellera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - ZKS Siekiera Piła 1:5

75e minuut.
Chevalier geeft een hoge lob. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ścianek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Longhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chorševas komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Dellera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc onderschept slim de pass. Chevalier is nu in balbezit. Chevalier geeft een lange en hoge pass. Dellera krijgt zijn hoofd ertegen. Salata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 62%, ZKS Siekiera Piła 38%.
Wromet Wróblewo - ZKS Siekiera Piła 1:5