Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek FC Frugo
G-5-2-3v5 Tactiek moja 4
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 2
66.6 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Bordea geeft een hoge lob. Kiziałek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apaçık. Apaçık krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Giordano speelt de bal door. Calini rent richting de bal. Calini probeert naar een medespeler te passen. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Galatoulas onderschept slim de pass. Galatoulas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hesters geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - FC Frugo 1:0

19e minuut.
Galatoulas heeft problemen om de bal te vangen. Galatoulas geeft de bal voor. Zanfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Tătărescu de bal onder controle te krijgen. Hesters is nu in balbezit. Hesters passt de bal met de wreef. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dąbkowski rent richting de bal. Archubi verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Bordea ... Strafschop! Bordea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Archubi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuchta neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Galatoulas rent richting de bal. Galatoulas passt de bal zonder na te denken. Calini rent richting de bal. Calini geeft de bal voor. Apaçık maakt een snoekduik en kopt de bal. Laguna bokst de bal weg.

32e minuut.
Goryl geeft een lange en hoge pass. Archubi is nu in balbezit. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - FC Frugo 2:0

38e minuut.
Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Archubi de bal. Archubi passt de bal in één keer door. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hesters probeert naar een medespeler te passen. Archubi is nu in balbezit. Archubi speelt de bal door. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ciripoi geeft een lange en hoge pass. Archubi is nu in balbezit. Archubi speelt de bal door. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 33%, FC Frugo 67%.
FC Chełmek - FC Frugo 2:0

46e minuut.
Owczarz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Giordano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie geeft de bal voor. Owczarz geeft een hoge lob. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Dąbkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz haalt uit met een fantastische trap. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Calini is nu in balbezit. Kiziałek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calini. Kiziałek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Inworp. Całko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters geeft een hoge lob. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz geeft de bal voor. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Hesters passt de bal in één keer door. Owczarz rent richting de bal. Owczarz passt de bal met de wreef. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Zaroda bokst de bal weg.

70e minuut.
Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaie speelt de bal door. Kiziałek geeft een lange en hoge pass. Całko is nu in balbezit. Całko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zaroda niet meer kan verder spelen. Humulescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kondža rent richting de bal. Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaie geeft een hoge lob. Owczarz rent richting de bal. Owczarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hesters passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Owczarz de bal. Owczarz passt de bal in één keer door. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Humulescu bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Owczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarz met een sublieme pass. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - FC Frugo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 34%, FC Frugo 66%.
FC Chełmek - FC Frugo 3:0