Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Alfa Szczecin
apud Tactiek base_c
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
56.2 gemiddelde waardering 67.6
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Huybrechts onderschept slim de pass. Cebulski is nu in balbezit. Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Huybrechts onderschept slim de pass. Rozkoszny met een sublieme pass. Ishon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishon geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaiate met een sublieme pass. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel. Hermosillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Alfa Szczecin 1:0

23e minuut.
Teleki speelt de bal door. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Çifteli zijn tegenspeler op de grond. Çifteli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Bojārs passt de bal zonder na te denken. Şoiman speelt de bal door. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel. Hermosillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Özkemal is nu in balbezit. Edelman onderschept slim de pass. Edelman geeft de bal voor. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishon speelt de bal door. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kondracki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomaševskis de bal. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš draait met de bal, schiet en ... Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Edelman onderschept slim de pass. Edelman passt de bal in één keer door. Alfaiate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - Alfa Szczecin 1:1

40e minuut.
Hunoğlu onderschept slim de pass. Hunoğlu geeft een hoge lob. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Alfa Szczecin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 54%, Alfa Szczecin 46%.
Precz Hanysy - Alfa Szczecin 1:2

47e minuut.
Turcu geeft een lange en hoge pass. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Alfa Szczecin 1:3

50e minuut.
Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo geeft de bal voor. Mettomo kopt de bal weg. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Mutlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obšitoš speelt de bal door. Huybrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tomaševskis de bal. Tomaševskis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Obšitoš kopt de bal weg. Huybrechts met een sublieme pass. Mutlu geeft de bal voor. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal draait met de bal, schiet en ... Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Edelman onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teleki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Özkemal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ishon geeft de bal voor. Mutlu kopt de bal weg. Cebulski rent richting de bal. Ishon onderschept slim de pass. Ishon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Şoiman speelt de bal door. Đedović heeft problemen om de bal te vangen. Hunoğlu rent richting de bal. Đedović onderschept slim de pass. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Turcu verovert de bal door een tackle van achteren. Turcu met een sublieme pass. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Alfa Szczecin 1:4

64e minuut.
Ishon geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis kopt de bal weg. Bojārs geeft de bal voor. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teleki is nu in balbezit. Teleki haalt uit met een fantastische trap. Hermosillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Alfa Szczecin 2:4

66e minuut.
Huybrechts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Özkemal kopt de bal weg. Klungelig pakt Teleki de bal. Teleki probeert naar een medespeler te passen. Özkemal rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 53%, Alfa Szczecin 47%.
Precz Hanysy - Alfa Szczecin 2:4