Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotnicze Towarzystwo denko
Alleess Tactiek hura
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Pačešiūnas rent richting de bal. Purgał schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Purgał krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Postoacă probeert naar een medespeler te passen. Kiprich is nu in balbezit. Kiprich passt de bal met de wreef. Eon heeft problemen om de bal te vangen. Eon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Postoacă heeft problemen om de bal te vangen. Postoacă speelt de bal door. Floch rent richting de bal. Eon verovert de bal door een tackle van achteren. Eon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - denko 0:1

20e minuut.
Sorbo met een sublieme pass. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich passt de bal met de wreef. Eon is nu in balbezit. Eon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mouro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowiński speelt de bal door. Pačešiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačešiūnas geeft een hoge lob. Perla maakt een snoekduik en kopt de bal. Güçlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Chaillou is nu in balbezit. Foltyn verovert de bal door een tackle van achteren. Yeats verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprich rent richting de bal. Kiprich schiet op doel. Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 48%, denko 52%.
Robotnicze Towarzystwo - denko 0:1

46e minuut.
Postoacă met de inworp. Kiprich is nu in balbezit. Mazić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiprich raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiprich legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - denko 0:2

48e minuut.
Mazić passt de bal met de wreef. Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowiński passt de bal zonder na te denken. Perla rent richting de bal. Perla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Postoacă geeft een hoge lob. Eon controleert de bal met de borst. Yeats legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eon raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiprich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Baschenis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowiński met de inworp. Pačešiūnas geeft de bal voor. Perla krijgt zijn hoofd ertegen. Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazić de bal onder controle te krijgen. Kiprich met een sublieme pass. Foltyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Foltyn schiet op doel. Wacławik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Postoacă met een sublieme pass. Foltyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yeats krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Foltyn is nu in balbezit. Chaillou verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Eon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 45%, denko 55%.
Robotnicze Towarzystwo - denko 0:2