Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
denko Robotnicze Towarzystwo
hura Tactiek Alleess
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Postoacă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perla maakt een afschuwelijke overtreding. Perla krijgt een gele kaart. Eon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Britton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Postoacă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pačešiūnas passt de bal in één keer door. Mazić is nu in balbezit. Mazić passt de bal zonder na te denken. Pačešiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačešiūnas geeft een lange en hoge pass. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ballek rent richting de bal. Ballek schiet op doel. Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Nowiński kopt de bal weg. Perla is nu in balbezit. Baschenis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baschenis krijgt een gele kaart. Perla raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nowiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Robotnicze Towarzystwo 0:1

14e minuut.
Perla passt de bal met de wreef. Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton speelt de bal door. Klungelig pakt Kiprich de bal. Kiprich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pełka kopt de bal weg. Parnham probeert de bal aan de voet te houden. Yeats rent richting de bal. Parnham verovert de bal door een tackle van achteren. Parnham geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Harja neemt vlug de vrije trap. Daar is Parnham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazić geeft de bal voor. Perla krijgt zijn hoofd ertegen. Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Perla rent richting de bal. Perla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Robotnicze Towarzystwo 0:2

34e minuut.
Perla verovert de bal door een tackle van achteren. Perla speelt de bal door. Nowiński speelt de bal door. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek draait met de bal, schiet en ... Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 55%, Robotnicze Towarzystwo 45%.
denko - Robotnicze Towarzystwo 0:2

66e minuut.
Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton geeft de bal voor. Eon is nu in balbezit. Eon schiet op doel. Wacławik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - Robotnicze Towarzystwo 1:2

69e minuut.
Britton bereikt de bal nog maar net als eerste. Britton passt de bal in één keer door. Kiprich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
denko - Robotnicze Towarzystwo 2:2

76e minuut.
Parnham rent richting de bal. Parnham geeft de bal voor. Klungelig pakt Oscariosti de bal. Postoacă rent richting de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Parnham rent richting de bal. Yeats onderschept slim de pass. Yeats geeft een lange en hoge pass. Perla is nu in balbezit. Perla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 54%, Robotnicze Towarzystwo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
denko - Robotnicze Towarzystwo 2:2