Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frugo Wromet Wróblewo
moja 4 Tactiek league
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
60.5 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten formidable
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski is nu in balbezit. Asencio verovert de bal door een tackle van achteren. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Sztorc geeft de bal voor. Nicolaï kopt de bal weg. Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap. Zaroda bokst de bal weg.

12e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranogajec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Judek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Judek neemt zijn aanloop. Zaroda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Wromet Wróblewo 0:1

20e minuut.
Snellman met een sublieme pass. Klungelig pakt Calini de bal. Calini probeert naar een medespeler te passen. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Calini is nu in balbezit. Calini passt de bal zonder na te denken. Snellman met een sublieme pass. Kondža is nu in balbezit. Kondža schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Sztorc de bal onder controle te krijgen. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini geeft de bal voor. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Salata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu met de inworp. Snellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Snellman geeft een lange en hoge pass. Apaçık krijgt zijn hoofd ertegen. Salata bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 40%, Wromet Wróblewo 60%.
FC Frugo - Wromet Wróblewo 0:1

51e minuut.
Villamizar is nu in balbezit. Villamizar passt de bal met de wreef. Judek is nu in balbezit. Asencio rent richting de bal. Asencio schiet op doel. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio met een sublieme pass. Nicolaï rent richting de bal. Nicolaï haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota begaat een overtreding. Mlekota krijgt een gele kaart. Judek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nicolaï neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zaroda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Wromet Wróblewo 0:2

73e minuut.
Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft een hoge lob. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Salata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Wromet Wróblewo 1:2

83e minuut.
Macdonald verovert de bal door een tackle van achteren. Macdonald geeft een lange en hoge pass. Asencio rent richting de bal. Klungelig pakt Asencio de bal. Asencio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Baslx heeft problemen om de bal te vangen. Baslx geeft een hoge lob. Asencio is nu in balbezit. Asencio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Wromet Wróblewo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 53%, Wromet Wróblewo 47%.
FC Frugo - Wromet Wróblewo 1:3