Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo FC Frugo
league Tactiek moja 4
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Baslx geeft een hoge lob. Bordea heeft problemen om de bal te vangen. Judek is nu in balbezit. Asencio rent richting de bal. Asencio haalt uit met een fantastische trap. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giordano probeert naar een medespeler te passen. Apaçık heeft problemen om de bal te vangen. Macdonald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macdonald krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Apaçık raakt geblesseerd tijdens het duel. Mlekota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Calini de bal. Calini geeft een hoge lob. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža schiet op doel. Le Bail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Macdonald probeert de bal aan de voet te houden. Balfanz probeert naar een medespeler te passen. Nicolaï is nu in balbezit. Nicolaï haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - FC Frugo 1:0

6e minuut.
Snellman is nu in balbezit. Snellman passt de bal met de wreef. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Kondža is nu in balbezit. Kondža draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Calini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calini passt de bal met de wreef. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Le Bail bokst de bal weg.

29e minuut.
Snellman probeert de bal aan de voet te houden. Balfanz is nu in balbezit. Balfanz speelt de bal door. Asencio is nu in balbezit. Asencio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu passt de bal met de wreef. Kondža heeft problemen om de bal te vangen. Kondža draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sztorc de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Calini de bal. Galatoulas met een sublieme pass. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald geeft een lange en hoge pass. Judek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Baslx speelt de bal door. Balfanz geeft een hoge lob. Bordea kopt de bal weg. Baslx geeft een hoge lob. Judek krijgt zijn hoofd ertegen. Zaroda bokst de bal weg. Nicolaï rent richting de bal. Nicolaï haalt uit met een fantastische trap. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 57%, FC Frugo 43%.
Wromet Wróblewo - FC Frugo 1:0

57e minuut.
Alcázar probeert de bal met de borst te controleren. Apaçık is nu in balbezit. Alcázar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Alcázar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alcázar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Dąbkowski geeft een lange en hoge pass. Qafarzadə is nu in balbezit. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Le Bail werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Giordano heeft problemen om de bal te vangen. Giordano probeert naar een medespeler te passen. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Le Bail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wromet Wróblewo - FC Frugo 1:1

67e minuut.
Macdonald heeft problemen om de bal te vangen. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Balfanz probeert naar een medespeler te passen. Nicolaï is nu in balbezit. Nicolaï schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Balfanz is nu in balbezit. Tătărescu begaat een overtreding. Balfanz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tătărescu speelt de bal door. Macdonald zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nicolaï springt en kopt de bal. Zaroda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Giordano is nu in balbezit. Giordano passt de bal zonder na te denken. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini draait met de bal, schiet en ... Kondža maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Galatoulas geeft een hoge lob. Calini rent richting de bal. Calini speelt de bal door. Apaçık heeft problemen om de bal te vangen. Apaçık schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Bordea passt de bal in één keer door. Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu met een sublieme pass. Kondža rent richting de bal. Kondža schiet op doel. Le Bail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kondža kopt de bal weg. Qafarzadə rent richting de bal. Giordano met een sublieme pass. Tătărescu heeft problemen om de bal te vangen. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Apaçık de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calini neemt de hoekschop. Apaçık maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Bail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Calini verovert de bal door een tackle van achteren. Calini passt de bal in één keer door. Apaçık rent richting de bal. Apaçık schiet op doel. Le Bail probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mlekota verovert de bal door een tackle van achteren. Mlekota passt de bal in één keer door. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Calini geeft de bal voor. Kondža maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Bail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Dąbkowski geeft een lange en hoge pass. Calini kopt de bal weg. Apaçık rent richting de bal. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Le Bail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - FC Frugo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 62%, FC Frugo 38%.
Wromet Wróblewo - FC Frugo 1:2