Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Siekiera Piła FC Chełmek
Paul v.8.1 Tactiek G-5-2-3v5 popr
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 64.8
solid Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Zanfino de bal onder controle te krijgen. Hesters geeft een lange en hoge pass. Archubi is nu in balbezit. Archubi geeft de bal voor. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen. Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel. Bodson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 0:1

5e minuut.
Daar is Longhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta geeft een lange en hoge pass. Goryl is nu in balbezit. Goryl draait met de bal, schiet en ... Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kwaczała passt de bal in één keer door. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Dellera heeft problemen om de bal te vangen. Dellera draait met de bal, schiet en ... Laguna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:1

19e minuut.
Kuchta rent richting de bal. Kuchta met een sublieme pass. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi passt de bal met de wreef. Goryl is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zanfino is nu in balbezit. Zanfino geeft de bal voor. Kuchta kopt de bal weg. Daar is Goryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Bodson bokst de bal weg.

40e minuut.
Zanfino probeert naar een medespeler te passen. Hesters met een sublieme pass. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Bodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 70%, FC Chełmek 30%.
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:2

50e minuut.
Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Chevalier is nu in balbezit. Met opzet legt Hesters zijn tegenspeler op de grond. Hesters krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Laszczyk geeft een hoge lob. Wardencki kopt de bal weg. Hesters probeert naar een medespeler te passen. Daar is Archubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archubi schiet op doel. Bodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martel probeert naar een medespeler te passen. Goryl rent richting de bal. Goryl draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hesters is nu in balbezit. Hesters passt de bal met de wreef. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz haalt uit met een fantastische trap. Bodson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:4

67e minuut.
Chirikashvili probeert de bal met de borst te controleren. Hesters geeft een hoge lob. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarz haalt uit met een fantastische trap. Bodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:5

78e minuut.
Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Owczarz kopt de bal weg. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kwaczała geeft de bal voor. Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Zrínyi met een snelle inworp. Kwaczała geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Owczarz is nu in balbezit. Owczarz passt de bal met de wreef. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Bodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:6

90e minuut.
Klungelig pakt Laszczyk de bal. Laszczyk geeft de bal voor. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 61%, FC Chełmek 39%.
ZKS Siekiera Piła - FC Chełmek 1:7