Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek ZKS Siekiera Piła
G-5-2-3v5 popr Tactiek Paul v.8.1
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
65.5 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Ścianek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nicolaie neemt vlug de vrije trap. Goryl kopt de bal weg. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Laszczyk met de inworp. Archubi rent richting de bal. Archubi geeft een hoge lob. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Martel geeft de bal voor. Inworp. Hesters met een snelle inworp. Archubi is nu in balbezit. Archubi geeft een hoge lob. Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ZKS Siekiera Piła 1:0

27e minuut.
Zrínyi rent richting de bal. Hesters verovert de bal door een tackle van achteren. Hesters geeft een hoge lob. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Chevalier rent richting de bal. Hesters onderschept slim de pass. Hesters geeft een hoge lob. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. Bodson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ZKS Siekiera Piła 2:0

40e minuut.
Zanfino geeft een lange en hoge pass. Kuchta kopt de bal weg. Daar is Tabaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goryl is nu in balbezit. Goryl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chevalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters verovert de bal door een tackle van achteren. Hesters passt de bal met de wreef. Kuchta rent richting de bal. Goryl is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laszczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen. Bodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ZKS Siekiera Piła 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 35%, ZKS Siekiera Piła 65%.
FC Chełmek - ZKS Siekiera Piła 3:0

52e minuut.
Sannino passt de bal in één keer door. Tabaszewski is nu in balbezit. Kuchta onderschept slim de pass. Kuchta passt de bal in één keer door. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hesters zal de hoekschop nemen. Daar is Kuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ścianek is nu in balbezit. Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ZKS Siekiera Piła 3:1

65e minuut.
Sannino geeft de bal voor. Tabaszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Dellera de bal. Dellera draait met de bal, schiet en ... Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - ZKS Siekiera Piła 3:2

77e minuut.
Laszczyk probeert naar een medespeler te passen. Archubi rent richting de bal. Archubi passt de bal met de wreef. Goryl rent richting de bal. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Bodson bokst de bal weg.

80e minuut.
Zrínyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pintea komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Dellera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanfino rent richting de bal. Zanfino geeft de bal voor. Goryl is nu in balbezit. Goryl draait met de bal, schiet en ... Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 42%, ZKS Siekiera Piła 58%.
FC Chełmek - ZKS Siekiera Piła 3:2