Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Siekiera Piła Precz Hanysy
Paul v.8.1 Tactiek apud
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Lamberto geeft een hoge lob. Cebulski geeft een lange en hoge pass. Lamberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaiate verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaiate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Longhi geeft een hoge lob. Ścianek is nu in balbezit. Bojārs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojārs krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Alfaiate speelt de bal door. Teleki is nu in balbezit. Teleki passt de bal zonder na te denken. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Şoiman speelt de bal door. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaiate met een sublieme pass. Özkemal heeft problemen om de bal te vangen. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Buitenspel voor Dellera. Goede buitenspelval van de verdediging. Mettomo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wardencki probeert de bal met de borst te controleren. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cebulski rent richting de bal. Cebulski geeft een lange en hoge pass. Chorševas probeert naar een medespeler te passen. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Precz Hanysy 1:0

28e minuut.
Huybrechts kopt de bal weg. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mutlu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lamberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamberto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoiman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaiate geeft een lange en hoge pass. Bodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardencki verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mutlu geeft een lange en hoge pass. Lamberto rent richting de bal. Lamberto geeft een hoge lob. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Teleki probeert naar een medespeler te passen. Özkemal rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Longhi ... Strafschop! Longhi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Özkemal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alfaiate kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siekiera Piła - Precz Hanysy 1:1

39e minuut.
Alfaiate passt de bal in één keer door. Teleki is nu in balbezit. Teleki passt de bal met de wreef. Özkemal rent richting de bal. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Bodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mettomo probeert naar een medespeler te passen. Özkemal is nu in balbezit. Martel onderschept slim de pass. Teleki geeft een lange en hoge pass. Đedović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Chorševas geeft een lange en hoge pass. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek rent richting de bal. Ścianek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kwaczała heeft problemen om de bal te vangen. Mettomo met een sublieme pass. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Precz Hanysy 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczka komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Alfaiate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaiate probeert naar een medespeler te passen. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wardencki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teleki neemt de hoekschop. Wardencki kopt de bal weg. Bodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 66%, Precz Hanysy 34%.
ZKS Siekiera Piła - Precz Hanysy 1:2

48e minuut.
Kwaczała met een sublieme pass. Zrínyi rent richting de bal. Kwaczała geeft een hoge lob. Dellera is nu in balbezit. Dellera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kwaczała onderschept slim de pass. Kwaczała geeft een hoge lob. Ścianek rent richting de bal. Ścianek schiet op doel. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siekiera Piła - Precz Hanysy 2:2

58e minuut.
Ścianek onderschept slim de pass. Kwaczała rent richting de bal. Cebulski rent richting de bal. Dellera onderschept slim de pass. Dellera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Teleki kopt de bal weg. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal schiet op doel. Bodson bokst de bal weg.

71e minuut.
Bojārs rent richting de bal. Bojārs geeft een hoge lob. Ścianek rent richting de bal. Ścianek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Precz Hanysy 3:2

72e minuut.
Şoiman met een sublieme pass. Alfaiate rent richting de bal. Alfaiate passt de bal in één keer door. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Mutlu de bal. Mutlu passt de bal met de wreef. Teleki met een sublieme pass. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zrínyi onderschept slim de pass. Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siekiera Piła - Precz Hanysy 4:2

89e minuut.
Martel neemt vlug de vrije trap. Dellera is nu in balbezit. Huybrechts begaat een overtreding. Huybrechts krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 48%, Precz Hanysy 52%.
ZKS Siekiera Piła - Precz Hanysy 4:2