Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frugo denko
moja 4 Tactiek hura
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Postoacă geeft een hoge lob. Eon rent richting de bal. Bordea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiprich neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zaroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Giordano onderschept slim de pass. Giordano geeft een hoge lob. Daar is Langowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Galatoulas verovert de bal door een tackle van achteren. Galatoulas passt de bal zonder na te denken. Calini is nu in balbezit. Calini geeft een hoge lob. Apaçık krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 60%, denko 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frugo - denko 0:0

47e minuut.
Snellman geeft een lange en hoge pass. Kondža kopt de bal weg. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Güçlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - denko 1:0

56e minuut.
Snellman met een sublieme pass. Apaçık heeft problemen om de bal te vangen. Kondža is nu in balbezit. Kondža schiet op doel. Güçlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - denko 2:0

58e minuut.
Snellman probeert naar een medespeler te passen. Langowski rent richting de bal. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık schiet op doel. Güçlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - denko 3:0

60e minuut.
Calini passt de bal zonder na te denken. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano met een sublieme pass. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Postoacă rent richting de bal. Postoacă speelt de bal door. Kiprich rent richting de bal. Kiprich passt de bal met de wreef. Postoacă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano geeft een lange en hoge pass. Apaçık kopt de bal weg. Kondža kan de bal niet met de borst controleren. Kondža draait met de bal, schiet en ... Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kiprich speelt de bal door. Pavarotti is nu in balbezit. Mlekota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mlekota krijgt een gele kaart. Pavarotti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Daar is Bordea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă passt de bal zonder na te denken. Eon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Calini rent richting de bal. Harja onderschept slim de pass. Harja geeft de bal voor. Pavarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavarotti passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 48%, denko 52%.
FC Frugo - denko 3:0