Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek Alfa Szczecin
G-5-3-2-wing-cd Tactiek base_c
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
66.6 gemiddelde waardering 65.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk geeft een hoge lob. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal. Hermosillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Turcu passt de bal zonder na te denken. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš passt de bal zonder na te denken. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kondracki is nu in balbezit. Kondracki geeft de bal voor. Zanfino controleert de bal met de borst. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš draait met de bal, schiet en ... Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Turcu met een sublieme pass. Tomaševskis rent richting de bal. Nicolaie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicolaie krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl probeert de bal met de borst te controleren. Goryl schiet op doel. Hermosillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Alfa Szczecin 1:0

25e minuut.
Obšitoš passt de bal zonder na te denken. Turcu rent richting de bal. Turcu probeert naar een medespeler te passen. Zanfino rent richting de bal. Tomaševskis onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaševskis controleert de bal met de borst. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Chełmek - Alfa Szczecin 1:1

30e minuut.
Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta passt de bal in één keer door. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz geeft de bal voor. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Alfa Szczecin 2:1

38e minuut.
Owczarz passt de bal zonder na te denken. Hesters is nu in balbezit. Klungelig pakt Hesters de bal. Hesters geeft een hoge lob. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal. Hermosillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Owczarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hesters geeft een lange en hoge pass. Kuchta springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 52%, Alfa Szczecin 48%.
FC Chełmek - Alfa Szczecin 2:1

47e minuut.
Rozkoszny geeft een hoge lob. Tomaševskis heeft problemen om de bal te vangen. Zanfino is nu in balbezit. Tomaševskis onderschept slim de pass. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... Laguna bokst de bal weg. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš geeft de bal voor. Laguna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Goryl speelt de bal door. Kuchta is nu in balbezit. Edelman begaat een overtreding. Edelman krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Örge rent richting de bal. Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl onderschept slim de pass. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Alfa Szczecin 3:1

52e minuut.
Hesters passt de bal in één keer door. Daar is Owczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owczarz geeft een hoge lob. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny met een sublieme pass. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Alfa Szczecin 3:2

82e minuut.
Hunoğlu is nu in balbezit. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Edelman met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Hermosillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo geeft een hoge lob. Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rozkoszny passt de bal met de wreef. Grochal rent richting de bal. Hesters tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hesters krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 52%, Alfa Szczecin 48%.
FC Chełmek - Alfa Szczecin 3:2