Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin FC Chełmek
base_c Tactiek G-5-3-2-wing-cd
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
64.5 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


11e minuut.
Laszczyk speelt de bal door. Hesters is nu in balbezit. Hesters passt de bal met de wreef. Goryl rent richting de bal. Goryl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nicolaie met een sublieme pass. Hesters is nu in balbezit. Hesters passt de bal met de wreef. Goryl is nu in balbezit. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rebolledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC Chełmek 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Hesters de bal. Hesters geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuchta de bal. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC Chełmek 0:2

26e minuut.
Goryl kopt de bal weg. Çifteli heeft problemen om de bal te vangen. Çifteli speelt de bal door. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel. Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 53%, FC Chełmek 47%.
Alfa Szczecin - FC Chełmek 0:2

47e minuut.
Goryl heeft problemen om de bal te vangen. Edelman rent richting de bal. Edelman geeft een lange en hoge pass. Onciu geeft een hoge lob. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal. Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC Chełmek 0:3

53e minuut.
Çifteli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laszczyk met de inworp. Hesters geeft een hoge lob. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Obšitoš passt de bal in één keer door. Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanfino begaat een overtreding. Zanfino krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Goryl passt de bal met de wreef. Onciu is nu in balbezit. Onciu passt de bal in één keer door. Laszczyk geeft een hoge lob. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tomaševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Laszczyk is nu in balbezit. Tomaševskis onderschept slim de pass. Tomaševskis schiet op doel. Laguna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - FC Chełmek 1:3

82e minuut.
Kuchta passt de bal met de wreef. Onciu met een sublieme pass. Hesters probeert naar een medespeler te passen. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta met een sublieme pass. Çifteli rent richting de bal. Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 54%, FC Chełmek 46%.
Alfa Szczecin - FC Chełmek 1:3