Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frugo Precz Hanysy
moja 4 Tactiek apud
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huybrechts. Fana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Snellman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kondža krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Calini rent richting de bal. Calini met een sublieme pass. Snellman met een sublieme pass. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Teleki probeert naar een medespeler te passen. Şoiman rent richting de bal. Mlekota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mlekota krijgt een gele kaart. Şoiman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mutlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özkemal krijgt zijn hoofd ertegen. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Daar is Teleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teleki passt de bal in één keer door. Özkemal rent richting de bal. Özkemal draait met de bal, schiet en ... Zaroda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Precz Hanysy 0:1

19e minuut.
Bordea verovert de bal door een tackle van achteren. Cebulski onderschept slim de pass. Cebulski geeft een hoge lob. Giordano kopt de bal weg. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frugo - Precz Hanysy 1:1

32e minuut.
Ágai Kis springt en kopt de bal. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özkemal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alfaiate neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Calini rent richting de bal. Snellman rent richting de bal. Snellman geeft een hoge lob. Kondža rent richting de bal. Kondža schiet op doel. Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 54%, Precz Hanysy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frugo - Precz Hanysy 1:1

47e minuut.
Snellman passt de bal zonder na te denken. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini passt de bal zonder na te denken. Kondža is nu in balbezit. Kondža haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Calini verovert de bal door een tackle van achteren. Calini met een sublieme pass. Giordano met een sublieme pass. Kondža is nu in balbezit. Kondža draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts begaat een overtreding. Calini raakt geblesseerd tijdens het duel. Snellman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calini kopt de bal weg. Bojārs probeert de bal met de borst te controleren. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana haalt uit met een fantastische trap. Mazilu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

62e minuut.
Dąbkowski geeft een lange en hoge pass. Huybrechts is nu in balbezit. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mutlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mutlu geeft de bal voor. Alfaiate kopt de bal weg. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal schiet op doel. Zaroda bokst de bal weg.

72e minuut.
Giordano is nu in balbezit. Giordano passt de bal zonder na te denken. Cebulski verovert de bal door een tackle van achteren. Kondža is nu in balbezit. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Mazilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Giordano passt de bal met de wreef. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebulski. Cebulski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kondža raakt geblesseerd tijdens het duel. Snellman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calini kopt de bal weg. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana schiet op doel. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Precz Hanysy 2:1

87e minuut.
Fana verovert de bal door een tackle van achteren. Fana passt de bal in één keer door. Daar is Calini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calini geeft een hoge lob. Kondža krijgt zijn hoofd ertegen. Mazilu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tătărescu springt en kopt de bal. Mazilu bokst de bal weg.

90e minuut.
Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini passt de bal in één keer door. Giordano is nu in balbezit. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana schiet op doel. Mazilu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cebulski kan de bal niet met de borst controleren. Kondža onderschept slim de pass. Kondža schiet op doel. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Precz Hanysy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 48%, Precz Hanysy 52%.
FC Frugo - Precz Hanysy 3:1