Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Siekiera Piła denko
Paul v.8.1 Tactiek hura
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Zrínyi probeert de bal aan de voet te houden. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała passt de bal zonder na te denken. Chirikashvili is nu in balbezit. Chirikashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kwaczała geeft de bal voor. Klungelig pakt Langowski de bal. Kwaczała verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała geeft de bal voor. Dellera krijgt zijn hoofd ertegen. Güçlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zrínyi met een snelle inworp. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała geeft de bal voor. Dellera springt en kopt de bal. Güçlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Chevalier onderschept slim de pass. Chevalier passt de bal zonder na te denken. Kwaczała geeft een hoge lob. Dellera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Martel geeft de bal voor. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała speelt de bal door. Dellera rent richting de bal. Dellera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Zrínyi de bal. Zrínyi geeft een lange en hoge pass. Chirikashvili controleert de bal met de borst. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała schiet op doel. Güçlü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Wardencki onderschept slim de pass. Wardencki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbo met een snelle inworp. Kiprich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chevalier met een snelle inworp. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała probeert naar een medespeler te passen. Chirikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirikashvili draait met de bal, schiet en ... Güçlü bokst de bal weg.

37e minuut.
Purgał is nu in balbezit. Chirikashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Chirikashvili geeft de bal voor. Dellera is nu in balbezit. Dellera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 39%, denko 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Siekiera Piła - denko 0:0

47e minuut.
Pavarotti kopt de bal weg. Martel is nu in balbezit. Eon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eon krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Chevalier met een sublieme pass. Chirikashvili rent richting de bal. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała geeft de bal voor. Dellera krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lamberto geeft de bal voor. Klungelig pakt Langowski de bal. Dellera rent richting de bal. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała schiet op doel. Güçlü bokst de bal weg.

63e minuut.
Postoacă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintea rent richting de bal. Kiprich verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprich geeft een hoge lob. Pavarotti springt en kopt de bal. Bodson bokst de bal weg.

64e minuut.
Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi passt de bal in één keer door. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała geeft de bal voor. Dellera krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Kwaczała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purgał geeft een hoge lob. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ... Bodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wardencki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardencki geeft een hoge lob. Inworp. Sorbo met een snelle inworp. Kiprich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Purgał onderschept slim de pass. Sorbo is nu in balbezit. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi geeft de bal voor. Dellera krijgt zijn hoofd ertegen. Güçlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siekiera Piła 52%, denko 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Siekiera Piła - denko 0:0