Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:16
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.44 [del]
  • Stadion: ..........
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23292
denko ZKS Siekiera Piła
hura Tactiek Paul v.8.1
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
53.6 gemiddelde waardering 59.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Kwaczała geeft een lange en hoge pass. Dellera rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chevalier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zrínyi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Wardencki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbo met de inworp. Kiprich speelt de bal door. Eon bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kwaczała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorbo. Kwaczała raakt geblesseerd tijdens het duel. Zrínyi met een snel genomen vrije trap. Dellera krijgt zijn hoofd ertegen. Güçlü bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 52%, ZKS Siekiera Piła 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
denko - ZKS Siekiera Piła 0:0

54e minuut.
Longhi met een sublieme pass. Kwaczała geeft een lange en hoge pass. Purgał speelt de bal door. Klungelig pakt Chirikashvili de bal. Chirikashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dellera heeft problemen om de bal te vangen. Chevalier rent richting de bal. Chevalier passt de bal met de wreef. Chirikashvili rent richting de bal. Chirikashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Pavarotti rent richting de bal. Pavarotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dellera is nu in balbezit. Pełka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dellera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chevalier met een snel genomen vrije trap. Daar is Chirikashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dellera is nu in balbezit. Dellera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
denko - ZKS Siekiera Piła 0:1

77e minuut.
Britton passt de bal in één keer door. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă geeft een lange en hoge pass. Eon is nu in balbezit. Eon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Kwaczała de bal. Baschenis begaat een overtreding. Kwaczała raakt geblesseerd tijdens het duel. Longhi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dellera maakt een snoekduik en kopt de bal. Güçlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denko 51%, ZKS Siekiera Piła 49%.
denko - ZKS Siekiera Piła 0:1