Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo Alfa Szczecin
league Tactiek base_c
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 67.5
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Daar is Ishon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishon speelt de bal door. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal geeft een hoge lob. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ishon met een sublieme pass. Turcu speelt de bal door. Kondracki is nu in balbezit. Kondracki geeft de bal voor. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen. Le Bail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis onderschept slim de pass. Tomaševskis schiet op doel. Le Bail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Baslx is nu in balbezit. Baslx passt de bal in één keer door. Judek rent richting de bal. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Macdonald speelt de bal door. Baslx rent richting de bal. Baslx passt de bal zonder na te denken. Nicolaï is nu in balbezit. Nicolaï schiet op doel. Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Grochal geeft de bal voor. Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. Le Bail werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Alfa Szczecin 0:1

24e minuut.
Balfanz met de inworp. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal begaat een overtreding. Grochal krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Asencio krijgt zijn hoofd ertegen. Çifteli onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balfanz neemt de hoekschop. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Macdonald kopt de bal weg. Baslx geeft een lange en hoge pass. Judek kopt de bal weg. Nicolaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaï draait met de bal, schiet en ... Hermosillo bokst de bal weg.

32e minuut.
Obšitoš speelt de bal door. Kondracki heeft problemen om de bal te vangen. Kondracki geeft een hoge lob. Ishon geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Bail verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sztorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc geeft een lange en hoge pass. Hunoğlu rent richting de bal. Hunoğlu geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis krijgt zijn hoofd ertegen. Le Bail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki geeft een lange en hoge pass. Ishon geeft een lange en hoge pass. Tomaševskis springt en kopt de bal. Le Bail werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 65%, Alfa Szczecin 35%.
Wromet Wróblewo - Alfa Szczecin 0:1

66e minuut.
Kondracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondracki passt de bal in één keer door. Obšitoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš schiet op doel. Le Bail maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baslx bereikt de bal nog maar net als eerste. Baslx passt de bal zonder na te denken. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Alfa Szczecin 0:2

74e minuut.
Asencio speelt de bal door. Balfanz rent richting de bal. Balfanz geeft een hoge lob. Nicolaï is nu in balbezit. Nicolaï schiet op doel. Hermosillo bokst de bal weg.

77e minuut.
Ishon speelt de bal door. Tomaševskis heeft problemen om de bal te vangen. Grochal is nu in balbezit. Grochal haalt uit met een fantastische trap. Le Bail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - Alfa Szczecin 0:3

87e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Macdonald passt de bal zonder na te denken. Baslx rent richting de bal. Baslx geeft een hoge lob. Nicolaï maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 64%, Alfa Szczecin 36%.
Wromet Wróblewo - Alfa Szczecin 0:3